Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

20-letni shizofrenik iz okolice Philadelphie ubil štiri mlade moške

Objavil 14. 07. 2017 pod kategorijo KRONIKA. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Cosmo DiNardo iz okolice Philadelphie je v četrtek priznal, da je ubil štiri mlade moške, ki so jih pogrešali od začetka meseca. Ameriški mediji poročajo, da jim je duševni bolnik prodajal marihuano na očetovi farmi, vendar jih je ubil, njihova trupla zažgal, ostanke pa zakopal. Ujeli naj bi ga takrat, ko je skušal prodati avtomobil ene od žrtev.

Aretirali so ga sicer že v ponedeljek zaradi obtožbe, da je kot zdravljeni duševni bolnik streljal na farmi s puško. DiNardo, ki trpi za shizofrenijo, zaradi duševne bolezni ne bi smel posedovati ali uporabljati orožja. Oče ga je spravil na prostost po plačilu varščine v višini 100.000 dolarjev, nakar so ga kmalu spet zaprli in v četrtek prepričali v priznanje.

Dvajsetletni DiNardo je priznal zločine in preiskovalcem povedal, kje so ostanki trupel v zameno za to, da so se odpovedali zahtevi za smrtno kazen. Izginotje dveh 19-letnikov, 21-letnika in 22-letnika je okolico Philadelphije razburjalo in skrbelo teden dni. Tožilci naj bi pripravljali še obtožnico za sostorilca, ki pa še ni imenovan. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Na italijanski strani Mont Blanca našli tri trupla, ki so na beli gori ležala že okoli 20 let
Lopovski Herkul: izpod nadstreška hiše v Podlehniku ukradel kar 200 kg težko vibra ploščo
Pet mrtvih v hudi prometni nesreči pri Dunaju, med žrtvami tudi otroci
Za "Facebook morilca" sodba predvidoma prihodnjo sredo

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo


Oglasno sporocilo

Anketa

24. septembra bo referendum o gradnji 2. tira. Ste za ali proti?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo