Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Japonska “črna vdova” naj bi na drugi svet spravila šest soprogov in partnerjev

Objavil 13. 07. 2017 pod kategorijo BIZARKE, LAJF. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Japonska upokojenka, ki so jo poimenovali “črna vdova”, je na sodišču priznala umor svojega četrtega moža, tožilstvo pa ji očita, da se je s pomočjo cianida znebila še dveh partnerjev, enega pa poskušala umoriti. Nenadne smrti so kmalu po poroki umrli še njeni trije prejšnji soprogi.

70-letno Chisako Kakehi so aretirali leta 2014, prejšnji mesec pa se je na sodišču v Kjotu proti njej začelo sojenje zaradi treh umorov in enega poskusa umora. Tožilstvo ji očita, da je soproga in tri partnerje zastrupila s cianidom, poroča britanska mreža BBC. Nenadne smrti so kmalu po poroki umrli še njeni trije prejšnji soprogi, a za te primere tožilstvo ni vložilo obtožnice.

Črna vdova naj bi vse soproge in partnerje “pospravila” zaradi denarja. Vsi so namreč umrli kmalu zatem, ko so podpisali zavarovalno polico v njeno korist.

To je se zgodilo tudi v primeru njenega četrtega moža, ki je umrl decembra 2013, le mesec dni po poroki. Med obdukcijo so v njegovem telesu našli sledi cianida, kar je preiskovalce vzpodbudilo, da so raziskali tudi okoliščine smrti drugih partnerjev. V dveh primerih so našli dovolj dokazov, da je šlo za umor, obtožili pa so jo tudi poskusa umora partnerja, ki je pozneje umrl zaradi raka.

Na sojenju so zagovorniki sprva zanikali njeno krivdo, a je 70-letnica nato vse presenetila s priznanjem umora četrtega moža. Priznala je, da se ga je znebila iz sovraštva, ker ji po poroki ni želel dajati denarja. Njeni zagovorniki so sicer njeno priznanje označili kot nezanesljivo, saj trpi za blažjo obliko demence.

Če bo črna vdova spoznana za krivo, ji grozi smrtna kazen.

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

Joey Chestnut je spet mlatil vroče hrenovke kot za stavo; v 10 minutah jih je požrl kar 72!
Napihljivi grad so pred 40 leti izumili na Dunaju in ga seveda najprej postavili v Prater
Nikoli ne boste ugotovili, kdaj je bilo posneto! Video, ki je presunil milijone.
Svetovni dan možganov osredotočen na osveščanje o preprečevanju kapi

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo


Oglasno sporocilo

Anketa

Kako komentirate razsodbo arbitražnega sodišča glede mejnega spora med Slovenijo in Hrvaško?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo