Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Veliki zmagovalec 37. Melodij morja in sonca je postal Isaac Palma

Objavil 09. 07. 2017 pod kategorijo GLASBA, POPI. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Veliko nagrado na 37. festivalu Melodij morja in sonca je osvojil Isaac Palma s skladbo Če te kdaj spustim iz rok. Palma je v tesnem boju premagal Aniko Horvat s skladbo Ruleta, ki je prejela isto število točk.

Zmagovalca je sicer dal seštevek glasov strokovne žirije, radijskih postaj, televizijskih gledalcev in občinstva v polnem amfiteatru portoroškega avditorija.

Horvatova se po drugi strani lahko tolaži z nagrado strokovne žirije za najboljše besedilo, ki jo je za Ruleto prejel Leon Oblak. Nagrada strokovne žirije za najboljšo izvedbo je šla v roke Gregorju Ravniku za skladbo Med nama, nagrado za najboljšo glasbo pa je dobil Tomaž Klepač za skladbo Moje oči v izvedbi dua Klepač – Gustinčič.

Nagrado Danila Kocijančiča za najbolj obetavnega glasbenika je osvojil Aleksander Novak, ki je nastopil s skladbo Mesto rož.

Skupno je nastopilo 14 izvajalcev, ki so jih izbrali med kar 56 prijavljenimi. Poleg nagrajencev so nastopili še Prifarski muzikanti, The Woodlanders, Rok in Rokovnjači, Igor Lija in Moni Kovačič, Francesco Squarcia, Ema Sladič, Anette, Daniel Rampre in Andreja Čamernik ter Vivjana in Robert Vatovec Music Team.

Lani je na festivalu slavila Alya, ki je prepričala s pesmijo Srce za srce. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

U2 objavili prvo pesem s prihajajočega albuma Songs of Experience – The Blackout
Sylvester Stallone v nadaljevanju filma Creed spet skupaj z Dolphom Lundgrenom
Osem mesecev po smrti Georgea Michaela objavljen remix njegove pesmi Fantasy
Lady Gaga v dokumentarcu razkriva svojo kronično bolezen, ki ji povzroča veliko bolečino!

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočilo


Oglasno sporocilo

Anketa

24. septembra bo referendum o gradnji 2. tira. Ste za ali proti?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo