Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Še en uspeh 24 (k)ur: po Esmeraldi v Sloveniji še “gorski zdravnik”

Objavil 16. 03. 2017 pod kategorijo BIZARKE, LAJF. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Igralec Hans Sigl, znan po vlogi Martina Gruberja iz priljubljene nemško-avstrijske TV serije Gorski zdravnik, je danes obiskal Ljubljano. Gostili so ga v nakupovalnem centru Mercator Šiška. Za glasbeni program na dvournem popoldanskem brezplačnem dogodku sta poskrbela Ansambel Saša Avsenika in skupina Xequtifz.

Sigl je v Slovenijo prišel na povabilo POP TV, ki predvaja serijo Gorski zdravnik. Ta je nastala po vzorcu istoimenske serije iz leta 1992. Na drugem programu avstrijske nacionalne televizije ORF je na sporedu od 6. februarja 2008, na nemški javni televiziji ZDF pa so jo začeli začeli predvajati dan pozneje. Zvezdnikov obisk napoveduje tudi novo, deseto sezono serije, ki jo bodo v Sloveniji začeli predvajati v ponedeljek.

Sigl je v seriji zdravnik Gruber, ki je iz New Yorka prišel na Tirolsko najprej zgolj na ponoven obisk, ko pa je ugotovil, da ima tu hčerko Lilli, se je odločil ostati. Prevzel je ambulanto tamkajšnjega zdravnika in začel delati kot gorski zdravnik.

Serijo so snemali v regiji Wilder Kaiser na Tirolskem v produkciji hiše ndF v sodelovanju z ORF in ZDF. Prizori v bolnišnici pa so bili posneti v bolnici v Schwazu.

Sigla je dopoldne na letališču sprejela voditeljica Pop In-a Ota Širca Roš. Igralca je spremljala tudi žena Susanne. Sledil je sprehod po središču Ljubljane, nato so igralca pred POP TV pričakale najbolj goreče oboževalke.

Ostale oboževalce je Sigl pozdravil pred Mercatorjem Šiška, kjer se jih je bojda zbralo okoli 5000. Skupina Xequtifz je odigrala naslovno pesem serije Gorski zdravnik Patience.

Igralec je oboževalce nagovori z besedami v slovenščini: “Dober dan, hvala!” Voditelj Peter Poles ga je nato naučil še reči: “Ljubim vas!” Ansambel Saša Avsenika mu je pripravil presenečenje – zaigrali so mu avstrijsko poročno koračnico, zatem je igralec svojim oboževalcem več kot uro delil podpise in se fotografiral z njimi.

Na koncu ga je Poles presenetil z darilom, igralec je postal novi lastnik legendarnega rdečega ponyja. Gorski zdravnik se je od oboževalcev poslovil v slogu – sedel je za bobne in odigral naslovno pesem serije Patience skupine Take that. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

V priobalnih delih Massachusettsa tako mrzlo, da zmrzujejo celo morski psi!
Slobodan šov: kosovski Srbi pripravljajo muzikal o Miloševiću in njegovi ženi Miri
Na dunajskih plesih letošnje sezone pričakujejo pol milijona obiskovalcev
Čez oči psihologov: zakaj se telo brani, ko ste na dieti in zakaj le redki dobijo ta nepošteni boj?

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

SDS je predstavila alternativni vladni program za področje notranjih zadev. Ga podpirate?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo