Spremljaj Politikis na
Politikis na Facebooku   Politikis na Twitterju
Politikis na Facebooku Politikis na Twitterju Politikis
Vroče vsebine

Nagrade MTV letos tudi za televizijske produkcije

Objavil 15. 03. 2017 pod kategorijo FILM, GLASBA, POPI. Spremljajte odzive na ta post cez RSS 2.0. Lahko komentirate ali pustite trackback v zvezi s tem vnosom

Nagrade MTV za filmske produkcije, ki veljajo za letno slavje predvsem mladim všečne popularne kulture, bodo odslej podeljevali tudi za televizijske produkcije. Podelitev nagrad se bo tako imenovala MTV Movie and TV Awards in bo pod tem imenom prvič potekala 7. maja v Los Angelesu, je pisala francoska tiskovna agencija AFP.

Predsednik televizijske mreže MTV Chris McCarthy je menil, da živimo v zlati dobi vsebin, v kateri lahko izvrstne naracije in like zasledimo tako v filmskih kot v televizijskih produkcijah.

S tem, da bodo odslej v sklopu priljubljenih nagrad priznanja podelili tudi televizijskim produkcijam, prepoznava dobrodošlo razširitev: “Slavili bomo še več duhovitih, pogumnih, zabavnih pa tudi najbolj gledanih produkcij, ki navdušujejo mlade.”

Podelitev nagrad bo mogoče spremljati preko prenosa v živo, organizatorji prireditve pa si obetajo celodnevno zabavo, saj se množice mladih ponavadi zgrnejo pred prizorišče, da bi bile priča dogajanju na rdeči preprogi. Lani je nagrado za najboljši film prejel Vojna zvezd: Sila se prebuja v režiji J. J. Abramsa.

Ameriški kritiki o novi zlati dobi televizijske produkcije govorijo že od leta 2000. S porastom digitalnih platform, kakršna je Netflix, je poleg filmov tudi televizijske produkcije mogoče gledati vseskozi.

MTV letno podeljuje tudi glasbene in video nagrade, ki so med mladimi prav tako zelo priljubljene. (sta)

Deli z drugimi:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Priporočamo še te vsebine

V Bolšoju decembra premiera baleta o sovjetskem plesalcu Rudolfu Nurejevu
Franšiza Moj mali poni tokrat še kot risani film
Roman Polanski na Poljskem sodeluje pri snemanju dokumentarca o judovskem getu v Krakovu
Dobitnica Borštnikovega prstana Saša Pavček: Igra je življenje v danem trenutku

Komentiraj

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Oglasno sporočiloOglasno sporocilo

Anketa

Naj se po vzoru iz Avstrije tudi v Sloveniji prepove javno nošenje burk in nikabov?

Ogled rezultatov

Loading ... Loading ...
Oglasno sporočilo