Sami poštenjaki: Oče svobodnjaške poslanke Sare Žibrat zaradi ponarejenega potrdila PCT izgubil službo v policiji, sedaj tudi pod drobnogledom SDT

7

“Boris in Laura Žibrat sta se znašla tudi pod drobnogledom posebnega oddelka specializiranega državnega tožilstva za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili.

Na oddelku Delovnega sodišča Maribor v Murski Soboti sta včeraj potekala pripravljalna naroka v tožbah, v katerih Boris Žibrat, nekdanji inšpektor v Sektorju uniformirane policije Policijske uprave (PU) Murska Sobota, in Laura Žibrat, nekdanja kriminalistična inšpektorica v Sektorju kriminalistične policije PU Murska Sobota, tožita ministrstvo za notranje zadeve oziroma slovensko policijo. Razlog?

Slovenska policija je zakoncema Žibrat lani decembra izrekla izredni odpovedi pogodbe o zaposlitvi, ker sta domnevno med epidemijo koronavirusa uporabljala lažni PCT-potrdili. V tožbah bo razsojala sodnica Nataša Čučko, oba tožnika zastopa odvetnik Branimir Šijanec, ministrstvo oziroma policijo pa državni odvetnik Drago Hodošček,” poroča Vestnik.si.

Novinar Bojan Požar pa je danes razkril, da Boris Žibrat, nekdanji inšpektor v Sektorju uniformirane policije Policijske uprave (PU) Murska Sobota, ni nihče drug kot oče svobodnjaške poslanke Sare Žibrat, ki bo sedaj celo priča v sodnem postopku!?

Št. komentarjev: 7
 1. Linke pravi

  Veckrat mi pride na misel volilci gibanja svobode in ljudstvo tutsijev v Ruandi ,ter leto 94. Svobodnjaki si ne zasluzijo izbire med dolgimi in kratkimi rokavi

 2. Johan pravi

  Le spomnimo se ” poštenjakov” in njihovih sorodnikov iz prejšnje vlade!

 3. Gasilec pravi

  O tem piše ” poštenjak” Bojan Požar, ha, ha

 4. božo pravi

  Barabe svobodnjaške!

 5. Nace pravi

  To je šele začetek, bog ve, kaj vse bo še ven prišlo svinjarij od teh pokvarjencev.

 6. Matija pravi

  Svoboda bo šla kmalu po poti KUL-a!

 7. Re gornjim pravi

  Kaj se je pa zgodilo, ko je prišla v javnost debela laž o ” delu od doma” nekdanje prve dame? Nič, popolnoma nič, saj so to ja bili poštenjaki! Aja, to smo že ” pozabili”.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen