Sramotno vedenje P DZ Urške Klakočar Zupančič: V mimohodu po rdeči preprogi na državni proslavi neokusno širila roke in se obnašala kot da je na Oskarjih!?

14

Predsednica Državnega zbora RS Urška Klakočar Zupančič je še enkrat več pokazala in dokazala, da ni kos funkciji, ki jo opravlja. V mimohodu po rdeči preprogi pred častno često Slovenske vojske na slovesnosti ob Dnevu državosti, je neokusno širila roke in se obnašala kot da je na Oskarjih, ne pa na državni proslavi.

Osrednja državna proslava je sicer potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani. Zbrane je nagovoril predsednik republike Borut Pahor. Še pred tem sta se na slavnostni seji sestala tudi državni zbor in državni svet.

Še komentator na RTV SLO Igor E. Bergant je bil nekaj trenutkov povsem tiho, nato pa dejal, da UKZ “očitno v tej vlogi vidno uživa”… tviter scena pa je ob njenem obscenem obnašanju dobesedno eksplodirala.

Še drugi zorni kot tega neokusnega širjenja rok predsednice Državnega zbora RS…

https://www.facebook.com/100072895890990/videos/3374777582762225/

Št. komentarjev: 14
 1. Linke pravi

  Tri krat na dan j…t ,dvakrat na dan g..bat enkrat na dan dati za jesti. Pa bo kmalu,ok . Verjetno bi uzivala ,ker nima sto pik v tintari

 2. Karli pravi

  Primitivka par excellance!

 3. maži pravi

  Kakšna budala, take opice pa še res nismo imeli v visoki politiki.

 4. žuža pravi

  Kmetavzarka!

 5. raft pravi

  Kučan: Nekaterim ne manjka poguma tudi za neumne in napačne stvari
  ———————
  Ej Kučan, neumne in napačne stvari niti pod razno ne bi smel delati človek, ki je bil dvakrat + izvoljen za predsednika države Slovenije. Biti predsednik države ni zalivanje rožic. Lahko te vlijejo in pokopljejo tamle v tvoji srbo-ljubljansi-krajini v zlato, pa boš ostal za vse večne čase človek, ki je sodeloval pri razorožitvi sorojakov pred napadom Srbske soldateske na naš rod.

 6. raft pravi

  Urška je pa dekle, ki je vredna usmiljenja, ker ji v njenih očitno hudih trenutkih njeni svobodnjaki ne znajo ali pa nočejo priskočiti na pomoč. Sem kot človekoljub zato, da ji pomagamo ne glede na strankarsko pripadnost.

 7. raft pravi

  Kučan: Nekaterim ne manjka poguma tudi za neumne in napačne stvari
  ——————
  O kakšnem pogumu je tu govora Kučan, ko pa imaš v rokah večino tožilcev in sodnikov ( ustavne sodnike imaš postrojene skoraj vse kot keglje na kegljišču ) sram naj te bo pokvarjenec.

 8. raft pravi

  Bi Kučan preko Spomenke Hribar krmilil slovensko zunanjo politiko proti “jedrni” Moskvi?!
  ——————–
  Ta dva bi morala prejemati vsak svojo pokojnino v Srbiji.

 9. Martin Jakopec pravi

  Urška je prva, ki je naredila praznik kot praznovanje. Do zdaj smo imeli komemoracije. Seveda pa vsi vemo iz čigave odprtine je prilezel POLITIKISSMYASS.

  1. Re gornjemu pravi

   Se strinjam s teboj! Komemoracije desnih so bile prejšnje proslave. Tudi to , da vsi vemo iz katere luknje je prilezel politi kis, je res. Na neumne komentarje gornjih pa bolje ne izgubljati besed.

 10. linke pravi

  bi jo mogli dati v kamp med pobronzane iz jutrovih dežel za teden dni. verjetno ne bi roke več širila ,kaj šele noge

 11. linke pravi

  blond afna ki ima preveč vsega ,pa premalo kolesc v glavi. ta rabi samo dobro , batino pa bo ozdravela.

 12. linke pravi

  blond afna ki ima preveč vsega ,pa premalo kolesc v glavi. ta rabi samo dobro , batino pa bo ozdravela.

 13. Nije pravi

  Odurna babura! Kokljačarka!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen