Uslužbenka DVK Nina Mujagić dobila izredno odpoved zaposlitve

1

Pomočnica direktorja za organizacijo in izvedbo volitev na Državni volilni komisiji (DVK) Nina Mujagić je prejela sklep o izredni odpovedi delovnega razmerja, so na komisiji za STA potrdili poročanje portala Siol.net. Mujagićeva je na družbenem omrežju Facebook zapisala, da bo najpozneje v enem tednu po 35 letih dela na volitvah brez službe.

“Če kdo ve za kakšno službo, se toplo priporočam. Žal nisem ne v levi ne v desni politični opciji. Na pomoč,” je v četrtek zapisala na Facebooku.

Na DVK so za STA navedli, da je uslužbenka sklep o izredni odpovedi prejela na podlagi 110. člena zakona o delovnih razmerjih in 24. člena zakona o javnih uslužbencih. Poslan je bil 6. maja. Zoper omenjeni sklep je v skladu s 25. členom zakona o javnih uslužbencih možna pritožba v osmih dneh. “Ker postopek še ni zaključen, omenjenega primera ne moremo komentirati,” so še pojasnili na DVK.

STA še čaka na odziv Nine Mujagić in pojasnila o razlogih za izredno odpoved.

Razlog bi lahko bilo dogajanje pred volitvami, ko naj bi uslužbenka DVK v tisk dvakrat poslala glasovnice z napačnim logotipom.

Število komentarjev: 1
  1. Jaka pravi

    Ja kdaj pa bosta letela vučko in golob??? Ta dva sta glavna krivca, da glasovnice niso pravočasno prišle do tujine!!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen