Zbranih 1100 evrov za Center Janeza Levca

0

Čeprav so velikonočni prazniki namenjeni družini in velikonočnim običajem, so v Rotaract klubu Ljubljana v tem času že 20 let dobrodelni. Tako kot že od leta 2002, so tudi letos pripravili dobrodelno akcijo Velikonočna sreča, v sklopu katere so v Ljubljani delili velikonočne pirhe in zbirali prostovoljne prispevke za Center Janeza Levca.

Velikonočna sreča, kot že ime pove samo, je projekt, ki se odvija v času Velike noči. Organizacija Rotaract kluba Ljubljana, je v vseh dvajsetih letih, odkar ob velikonočnih praznikih delijo pirhe, zbrala že veliko denarja za dobrodelne namene. Letos so se povezali s Centrom Janeza Levca. Skupaj z otroci so pobarvali kar 900 velikonočnih pirhov, ki so jih nato delili na ljubljanski tržnici in pred prodajalno Maxi v Ljubljani. Akcija je bila tudi letos zelo dobro sprejeta – skupaj jim je uspelo zbrati kar 1100 evrov, ki jih Center še kako potrebuje.

»Za uspešno izvedbo akcije, bi se radi zahvalili predvsem Centru Janeza Levca, ki nam je pomagal pobarvati polovico pirhov, podjetju Jata Emona, ki z nami že leta sodeluje pri akciji, prodajalni Maxi in Tržnici Ljubljana, ki nam omogočata brezplačen prostor in stojnico za izvajanje akcije ter hostlu Celica, ki nam zagotovi prostor za kuhanje in barvanje jajc,« je ob tem dejal David Lukanovič, predsednik Rotary Kluba Ljubljana. Ob tem se Rotaract Klub Ljubljana zahvaljuje tudi vsem obiskovalcem, ki so podprli projekt z donacijami na stojnicah.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen