[Ciganska posla?] V Cankovi ponoči razstrelili bankomat

0

Za zdaj še neznani storilci so ponoči razstrelili bankomat v Cankovi in iz njega odnesli denar. Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, so bili o dogodku obveščeni malo po 3. uri, kriminalisti pa vse odtlej zbirajo obvestila. Koliko denarja so odnesli, še ne razkrivajo, policija pa za pomoč pri razjasnitvi dogodka prosi občane.

Po doslej zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja dejanja so ugotovili, da sta se najmanj dva storilca nekaj minut pred razstrelitvijo do bankomata pripeljala z avtomobilom, nato pa ga z uporabo za zdaj neznane eksplozivne snovi razstrelila.

Po dejanju sta se z avtomobilom Ford Fiesta, srebrne barve in tujih registrskih oznak odpeljala v smeri Kuzme.

Ponoči pa je prišlo tudi do razstrelitve parkomata na parkirišču ob murskosoboški avtobusni postaji. Policisti so ugotovili, da je prav tako še neznani storilec okoli 2.40 z neznanim eksplozivom razstrelil ohišje parkomata in odnesel kaseto z denarjem od parkirnin. Na parkomatu je nastalo za okoli 10.000 evrov škode.

Policisti pozivamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije v zvezi z opisanima kaznivima dejanjema, da jim te sporočijo na telefonsko številko 113 ali pa na najbližjo policijsko postajo oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen