Vodstvo TV Slovenija odpovedalo pogodbe vsem “che guevara” kolumnistom oddaje Studio City

10

Slovensko medijsko krajino je razveselila novica, da vodstvo TV Slovenija ni želelo podaljšati pogodbe šestim kolumnistom in kolumnistkam pri oddaji Studio City, med njimi je bil tudi Večerov glavni urednik Matija Stepišnik.

Večerov urednik Matija Stepišnik v svoji priljubljeni “che guevara” opravi.

Drugi vidnejši kolumnisti Studia City so še bili Igor Vidmar, Peter Mlakar in Anja Zag Golob.

Glede na to, da je predmetna oddaja, ki jo vodi sivolasi tovariš po imenu Marcel Štefančič jr. en navadni levičarski agitprop, je poteza vodstva TV Slovenija (to je pred kratkim prevzel odličen novinar Valentin Areh) pričakovana in zaželjena. Takšne pristranske in neobjektivne oddaje so namreč žaljive za vse slovenske davkoplačevalce, ki morajo prisilno plačevati RTV prispevek.

Spomnimo: generalni direktor RTVS Andrej Grah Whatmough je predlagal korenite spremembe programske sheme TV Slovenija že lani poleti, saj so padajoči trendi gledanosti zaskrbljujoči in med slabše gledanimi oddajami je tudi Studio City. A sama oddaja zaenkrat na sporedu še ostaja. Do kdaj še?

Št. komentarjev: 10
 1. sandi pravi

  Zadnji čas! Tile pa res niso nobeni objektivni novinarji…

  1. Re gornjemu pravi

   Zate je očitno edini ” objektivni novinar” tisti, ki ga določi cesar Janez? Verjetno je to renčač iz nore tv 24 Boris Tomašič

 2. Re gornjemu pravi

  A niso? Po tvoje je objektiven samo tisti, ki določi Janša?

  1. raft pravi

   Repetaš, vam ta rdečim ostane ( pa še to samo do takrat, ko vam bo dovoljeno ), samo še cviljenje.

   1. Re gornjemu pravi

    Veš, dragec, tudi vašemu cesarju Janezu, se bo čas iztekel. Verjetno boš ti takrat cvili, jokal in stokal, zato bodi malo manj radikalen, ker tudi za tebe in tvoje ” raste šiba”

 3. Denis pravi

  Rdečkarji na tv slo vaš čas je potekel 🙂

 4. Drago Stanovnik pravi

  V Sloveniji je žal, logično in normalno, da se je komunistična golazen v 80 letih poneumljanja in ropanja naroda, razpasla in okužila skoraj vse pore družbe!

 5. Exodus pravi

  Jaz bi oddajo preprosto ukinila, njene preostale novinarje pa vse po vrsti degradirala, da vidijo kaj pomeni novinarstvo.

  1. Re gornjemu pravi

   Ti bi seveda pustila sama renčača Tomašiča z oddajo o lažeh- normalno! Vse druge pa bi degradirala? Bravo to svoboda medijev! Po vaše!

   1. Exodus pravi

    Tomašič je angel proti rtv lizunom! Aktivistična vzgoja pred znanostjo/stroko to pa je tvoj recept za življenje!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen