V prometni nesreči pri Litiji umrl znani 23-letni slovenski nogometaš Kenan Hajdarević

0

V torek ob 12.20 se je na glavni cesti Ljubljana-Litija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 23-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 23-letni voznik osebnega vozila vozil v smeri Litije. V desnem ovinku je trčil v odbojno ograjo na desni strani vozišča, nakar ga je odbilo na nasprotno stran ceste, kjer je trčil v odbojno ograjo in od tu nazaj na vozišče. Takrat je v nasprotni smeri pripeljal 38-letni voznik kombiniranega vozila, v katerega je voznik osebnega vozila trčil, nato je osebno vozilo odbilo še v podporni zid železniške proge. Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Včeraj pozno popoldne je na družbenem omrežju Facebook odjeknila novica, da gre za mladega nogometaša člana NK Litija in člana Futsal kluba Litija komaj 23-letnega Kenana Hajdarevića. “Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je veliko prekmalu zapustil naš članski igralec Kenan Hajdarević – Keno. Vsem svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje in podporo v teh težkih trenutkih,” so zapisali pri NK Litija.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen