(Beograjčani jočejo in žalujejo) Priljubljena anesteziologinja Ana Čoporda Fišer za posledicami koronavirusa preminila na svoj 41. rojstni dan

1

Novica, da je preminila priljubljena beograjska zdravnica Ana Čoporda Fišer prav na svoj 41. rojstni dan, je globoko razžalostila številne Beograjčane. Umrla je za posledicami koronavirusa, a imela je tudi velike zdravstvene težave z ledvicami in je redno hodila na dialize. Delala je v kliničnem centru (KBC) Zvezdara v Beogradu in za seboj pustila hčerkico Nou.

Po tej tragični novici so se oglasili tudi v kolektivu KBC Zvezdara in vsi kolegi so povedali, da so imeli privilegij, da so lahko delali s tako srčno osebo kot je bila Ana.

“Doktor Ana Čoporda Fišer je preminila 17. januarja 2022. Bila je zaposlena na delovnem mestu specialistke anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije v Službi za anesteziologijo in reanimacijo. Kolegica Ana je bila veliki borec i požrtvovalna kolegica. Vsi, ki so imeli privilegij delati z njo, se jo bodo spominjali kot dobrega sodelavca, ki je vedno priskočila na pomoč – tako kolegom zdravnikom kot seveda pacientom,” so zapisali v pismu zaposleni iz KBC Zvezdara.

Dodali so, da jih je Ana zapustila mnogo prerano in da se jo bodo spominjali po njeni karizmi, želji po življenju in predanem delu v njihovi ustanovi. Medtem pa po spletu dežujejo številne sožalne izjave iz vse Srbije.

Število komentarjev: 1
  1. samo pravi

    Naj počiva v miru!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen