Uspešna podjetja v Sloveniji tudi letos z visokimi božičnicami

0

aključuje se še eno leto, ki je bilo v veliki meri zaznamovano z nepredvidljivimi razmerami, povezanimi s pandemijo covida-19. Kljub temu številna podjetja v Sloveniji leto 2021 zaključujejo z odličnimi poslovnimi rezultati, ob tem pa niso pozabili niti na svoje zaposlene, ki jim bodo izplačali zavidljive božičnice.  

V Pivovarni Laško, NKBM in skupini Holding Slovenskih elektrarn bodo svoje zaposlene nagradili z božičnico v višini 1.000 evrov bruto, prav takšno nagrado so napovedali tudi v Telekomu. V Petrolu, največji slovenski energetski družbi pri nas, bodo letos izplačali božičnico v višini 1.400 evrov bruto, isto vsoto pa bodo dobili tudi v Leku.  

Eno izmed najvišjih božičnic v Sloveniji bodo v višini 1.500 evrov bruto izplačali v edini cementarni v Sloveniji Salonit Anhovo, kjer v novo leto vstopajo polni optimizma, saj bodo na podlagi razvojnih načrtov nadaljevali z zelenim prehodom cementarne. Kot je ob tem poudaril Julijan Fortunat, predsednik uprave Salonita Anhovo, predstavljajo zaposleni temelj podjetja in so hkrati ključni pri rešitvah, potrebnih za uspešno poslovanje družbe. »Zaključujemo še eno uspešno poslovno leto z letno rastjo produktivnosti, ki presega zastavljen cilj 3% na letni ravni. Uspešno smo preprečevali širjenja okužb s covid-19, za kar so zaslužni prav vsi sodelavci. To nam je v letošnjem letu omogočalo varne delovne pogoje, neprekinjeno proizvodnjo in stalne dobave. S skupni močmi smo zagotavljali nemoteno oskrbo vseh naših kupcev in jim omogočali nadaljevanje gradbenih aktivnosti, ki so pomemben motor slovenskega gospodarstva.« 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen