[Jankoviču doneča upravna zaušnica] Finančni inšpektorji zaprli stojnice s hrano in pijačo na Pogačarjevem trgu

7

Finančni inšpektorji so zaprli stojnice s hrano in pijačo na Pogačarjevem trgu, poročajo mediji. Inšpektorji so najemnike obiskali že v sredo, opozorili so jih na kršitev odloka in napovedali, da se bodo danes vrnili in jim napisali globo, če bodo stojnice spet odprte. Napoved so uresničili in vse štiri stojnice s hrano zaprli.

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek je za Radio Slovenija dejal, da je vlada naredila vse, da gostincem omogoči normalno poslovanje. Gostinci namreč lahko strežejo hrano in pijačo gostom, ki sedijo. Počivalšek je še dejal, da so storili veliko, da se “ta glavni del dejavnosti ohrani”. Ob tem je pozval k spoštovanju odlokov, ki jih je sprejela vlada.

Vlada je v petek sprejela odlok, ki prepoveduje prodajo hrane in pijače na stojnicah božičnih sejmov. Direktor Ljubljanskih parkirišč in tržnice Andrej Orač pa je v sredo sporočil, da je na Pogačarjevem trgu v Ljubljani mogoča tržnična prodaja, tudi gostincem. “Najboljši župan” Zoran Jankovič je torej spet dobil donečo upravno zaušnico za svoje nespametno trmoglavljenje…

Št. komentarjev: 7
 1. mirror pravi

  Poleg stojnic bi morali zapreti še njega. Čas bi že bil. Pa tudi krepko denarno kazen naj plača zaradi neupoštevanja stroke in vlade.

 2. Denis pravi

  Zokija na Dob. Pa naj tam cele dneve pije kuhančka.

  1. Exodus pravi

   Vsemogočni Zoki se spušča na realna tla. Komaj čakam, da ga enako doleti tudi v sodniških dvoranah.

 3. raft pravi

  Jankovič se je do sedaj po ljubljanskem sodišču režal kot nagačena žaba. Me prav zanima, če bo pobegnil iz Slovenije skupaj z Maslešo.

 4. alojz pravi

  Opankarju se oža krog okoli njegove lopovščine. Če smo res pravna država, se več ne bo tako bedasto smejal.

  1. Re gornjemu pravi

   Še marsikomu bi minilo bedasto smejanje, če bi bili res pravna država

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Pogačerjev trg, stojnice, čevapi, kuhan vin, prepoved! Zraven paše Ljubljanica, inšpektorji…
  Na kaj že to spominja?
  boditevvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen