32-letni košarkar Stevan Jelovac po treh tednih po možganski kapi izgubil boj za življenje

1

Srbski košarkar Stevan Jelovac, član atenskega Aeka, je danes za posledicami možganske kapi izgubil boj za življenje, je sporočilo grškega kluba povzela agencija Tanjug. Dvaintridesetletni center, ki je nekajkrat nastopil tudi za srbsko reprezentanco, se je zgrudil na treningu 14. novembra, od takrat je bil v kritičnem stanju.

Na zahtevo družine so ga prepeljali v Srbijo, kjer pa mu zdravniki niso mogli pomagati, čeprav je nekaj časa kazalo, da se mu stanje izboljšuje.

“Tragedija. Neznosna bolečina. Žalostna vest je prišla iz Srbije. Naš borec, naš brat, Stevan je postal angel, odletel je v nebo,” so objavili na spletni strani Aeka.

Jelovac, ki se je rodil v Novem Sadu, je po sezoni na Japonskem v Atene prišel letos, v karieri pa je nastopal za Mego, Crveno zvezdo, Antalyo, Caserto, Lietuvos Ritas, Zaragozo, Nižnij Novgorod, Bamberg in Gaziantep, več kot eno leto se je zadržal le v Španiji. Za reprezentanco Srbije je igral v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2019.

Število komentarjev: 1
  1. haapy yack pravi

    hoj
    FIFA JE OBJAVILA: 109 UMRLIH TRENERJEV IN ŠPORTNIKOV, 22.000 TRAJNO POŠKODOVANIH… BO KDO POSTAVIL VPRAŠANJE, KAKO JE TO MOGOČE?
    boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen