Stevanovićevi podporniki pred novim protestom o orožju, granitnih kockah in molotovkah!

1

“Uspelo nam je nekaj neverjetnega. Na protestih se je združila množica ljudi, ki je v Sloveniji še nismo videli. Za trenutek smo občutili tisto pravo svobodo, ki je bomo kmalu deležni za vedno,” takole nakladajo na FB strani Resnice Zorana Stevanovića in spet vabijo na “miroljubne” proteste, ki bodo tudi to sredo pred državnim zborom ob 15.00 uri.

Medtem pa njegovi podporniki precej odkrito razlagajo kakšne so njihove “miroljubne” metode in ob tem naštejejo: orožje, granitne kocke in molotovke!

Verjamemo, da bo policija spet odlično opravila svoje delo vzdrževanja reda in miru na ljubljanskih ulicah!

Število komentarjev: 1
  1. gottttag QuelleAmeise pravi

    Za norce, ki protestirajo bi bilo sicer najbolj primerno, da se pripeljejo osebe v belih oblekah in jih odpeljejo na posebne zaprte oddelke. Ker DRUGOVI MILICIONERI ne bodo naredili reda ali ga nočejo, ne bo miru, dokler stvari ne vzamemo v roke veterani vojne za Slovenijo. Pod vodstvom poveljnika, junaka in osvoboditelja, spoštovanega gospoda Janeza Janša bomo veterani osvobodili Slovenijo od anarhističnih, kriminalno, mafijsko, neokomunističnih združb, nasilnežev, jugonostalgikov in ostalega dna slovenske družbe. Poveljniku Janezu Janši sporočam, da smo veterani še vedno pod prisego, ki ni bila nikoli preklicana, da bomo služili domovini in demokratičnih vrednotam. Ko bomo počistili nesnago, bo v Sloveniji zopet zasijal žarek demokracije in svoboda za vse državljane.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen