Stevanović bi tokrat Ljubljano blokiral na dan vrha EU-Zahodni Balkan!? Premier Janša: Tako je govoril Mussolini pred pohodom na Rim, posledice so znane!

4

Kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović, ki je v preteklosti po družbenih omrežjih vabil na sredine proteste, ki so se nazadnje sprevrgli v blokado cest, policija pa je za njihovo končanje uporabila vodni top in solzivec, na družbenih omrežjih znova poziva k udeležbi na protestu prihodnji teden.

Kot napoveduje, želi izkoristiti pozornost javnosti ob tem, ko bo prihodnji teden v Sloveniji potekal vrh EU-Zahodni Balkan. Voditelji držav se bodo na neformalni delovni večerji zbrali v torek. Vse oči EU bodo uprte v Slovenijo, je zato zapisal Stevanović in navedel, da je pritisk treba stopnjevati.

Na napoved se je na družbenem omrežju Twitter že odzval premier Janez Janša, ki je ocenil, da je tako “govoril Mussolini pred pohodom na Rim”. “Posledice so znane,” je dodal. Janša je sicer Stevanoviću napisal še daljši odgovor na njegov poziv k odstopu vlade.

Št. komentarjev: 4
 1. hinko pravi

  Zapret Stevanovića urgentno!

 2. linke pravi

  pahor ga je pa še sprejel tega čarapana. od danes naprej slovenija nima več predsednika države ,temveč predsednika paradržave pfuj pfej.

 3. METULJ pravi

  Slovenci9 zahtevamo od vlade, da nevtralizira hordo, da odstrani v torek vse protestnike iz cest v centru Ljubljane in na ringu! Dost imamo teh osebkov ki postopajo po cestiščih in ogrožajo prometno varnost!! Policija, plačani ste da očistite ceste teh osebkov, ki ogrožajo promet!! Takojj!!

 4. exodus pravi

  Dajte ga odstranit iz naših življenj! Ni vreden naše pozornosti!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen