[SAB – Sramota Alenke Bratušek] Na kongresu se je 300 “mandeljcev” spravilo nad krščanske vrednote in se tudi jasno opredelilo, da je SAB levosredinska stranka

11

Delegati stranke SAB so na današnjem kongresu potrdili program z naslovom Prihodnost Slovenije. Po besedah predsednice SAB Alenke Bratušek so s tem jasno povedali, kakšne so vrednote stranke, ki jih ne bodo nikoli izdali. Hkrati so SAB tudi na papirju opredelili kot levosredinsko socialno-liberalno stranko, je prepričana.

Danes je tudi poslanka SAB Maša Kociper, tudi javno potrdila njihovo levosučnost, saj je na Twitterju promovirala obdavčenje Cerkve: “Na kongresu je predsednica SAB med drugim napovedali tudi prizadevanje za obdavčenje Cerkve (RKC) in s tem njeno izenačitev z ostalimi pravnimi in fiz. osebami. V sekularni državi naj tudi cerkev pravično prispeva k močni socialni državi za vse!”

Št. komentarjev: 11
 1. exodus pravi

  SAB: prihodnost Slovenije je v rokah ex-jugoslavije!
  Nagravžno!!

  1. Re gornjemu pravi

   Enako, kot tvoji opranoglavi, ovčji ” komentarji

 2. Hari pravi

  Bratušica in nekaj njenih klovnov se bo po naslednjih volitvah dokončno poslovilo.

 3. Micka Kovačeva pravi

  Če je obdavčitev ali ne ” krščanska vrednota”, potem se vam na politem kisu meša

  1. sabina pravi

   Še ena antikristjanka?

 4. raft pravi

  Ni edina, ki jo moti vera Slovencev. Pred časom sem vsekal po gob-cu frajerja, ki je imel na srajci prečrtano katoliško cerkev. Ko sem mu predlagal, da si naj na hrbtno stran namala še prečrtano džamijo jo je nafehtal.

  1. Micka Kovačeva pravi

   Ne, dragi moj, ne mešaj hrušk in jabolk! Eno je vera- religija, ki ji nihče ne nasprotuje, drugo je pa neplačevanje davkov cerkve, ki napram, n.pr. kmetom ni pravično. Pa kaj bi ti razlagala, gotovo to razumeš, vendar se, kot vsi s tvojega pola, , sprenevedaš.

 5. alojz pravi

  Ja kaj pa je bilo s temi 300 vaškimi posebneži? So mislili, da se vrača obdobje kulaštva?

 6. exodus pravi

  SAB se obrača za leskom denarja, nič drugega jih ne prepriča. Laž je njihova tehnika in to vsak normalen ve. Tko kot je Desus že poleti vedel kaj bo dal pod točko razno. To so vse komunisti, ki hočejo samo naša življenja za njihov blagor.

  1. Re gornjemu pravi

   Jih ni nihče vnaprej obvestil, kot je to praksa pri sds!

 7. Exodus pravi

  Saj pravim, da se lažejo en drugemu pa še vsem ostalim! SDS najprej poskusi, potem govori!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen