[Rdeči alarm za varnost najvišjih predstavnikov države] Premier Janša in minister Tonin na domači naslov prejela pošiljki z grožnjami s smrtjo, pismom priložena strelna naboja!

4

Premier Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin sta po poročanju medijev v petek prejela pošiljki z grožnjami s smrtjo, pismom pa sta bila priložena strelna naboja. Janši so poslali tudi fotografiji, na katerih so bile na njegovem obrazu in obrazih ožjih družinskih članov narisane tarče. Pošiljki sta bili naslovljeni na njun domači naslov.

Neznani pošiljatelj je v grozilnem pismu premierju Janši zapisal, da “ekipe čakajo na komando” in da bo premier “padel prvi”, enaka usoda pa čaka tudi podpornike vlade, pišejo mediji.

Po poročanju TV Slovenija so v kabinetu predsednika vlade grožnje potrdili.

Toninu je neznani pošiljatelj v grožnji očital preračunavanje z izbiranjem političnih strani, ob tem pa zagrozil, da prihodnjih državnozborskih volitev ne bo dočakal. Zapisal je, da poznajo vse njegove poti, zato mu varnost ne bo mogla pomagati.

Tudi Tonin je za portal N1 prejem pošiljke potrdil.

Pred tednom dni pa sta po poročanju portala N1 k Toninu domov prišla neznanca, ki sta se izdajala za opravljalca telekomunikacijskih meritev. Njegova soproga je zaradi sumov reagirala, ob tem pa se je izkazalo, da je ta dva človeka policija na enem od sredinih protestov pridržala zaradi napada na policiste.

Št. komentarjev: 4
 1. Nije pravi

  Policija ste že na sledi storilcem???

 2. hinko pravi

  Dejansko se bo na naslednjih volitvah odločalo o demokraciji in rdečem totalitarizmu!

 3. r pravi

  Pa tudi, če jih ali ga izsledijo, jim bodo sodili sodniki z rdečo rutico in titovko na glavi. Smrt rdeči protislovenski bandi.

 4. linke pravi

  me zanima kaj dela varnostna služba? nobena pošiljka v normalni državi ne bi prišla do premiera ali ministra ne da bi jo varnostne službe detaljno pregledale. ja seveda , slovenistan ni daleč od bananistana. Tam pa se take stvari dogajajo. npr,,, talibani, mudžahedini , rdečekožni titoisti itd……

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen