[Potuhnjeno & žaljivo] Tanja Fajon nikakor ne pove številke oz. cene za nakup Moskovičeve vile. Ob tem je za Jude uporabila slabšalni izraz Židi!

4

Po večkratnih pozivih premierja Janeza Janše voditeljici SD Tanji Fajon, naj kočno pove številko oz. ceno za nakup Moskovičeve vile, v kateri je sedež ponosne naslednice ZKS, je ta tiho. In ta tišina je zelo zgovorna.

Nepravnomočna sodba okrajnega sodišče iz “Titovega Velenja”: Premier Janša se “mora” opravičiti SD in plačati 10.000 evrov zaradi izjav o stavbi na Levstikovi (KLIK NA FOTOGRAFIJO ZA OGLED ČLANKA)

Janez Janša je odgovoril tudi Matjažu Nemcu, ko mu je ta pobalinsko “predlagal opravičilo”. Evropska judovska zveza je namreč jasna: vila Feliksa Moskoviča je bila s strani komunistov nacionalizirana (beri: ukradena). Predsednik EJZ je Fajonovi predlagal, da bi vila prešla v last Slovenske judovske skupnosti kot poravnava za umorjene slovenske Jude v obdobju holokavsta, a na Levstikovi 15 so pričakovano obmolknili.

Ob tem je Franci Donko opozoril na to, da je Fajonova ob svojih skrivalnicah še nesramna in žaljiva. Govori namreč o “ukradeni židovski vili”, česar pa premier Janša ni nikoli rekel…

Razkrilo pa se je tudi, da imajo pri SD na Moskovičevi vili vpisane 4 hipoteke v vrednosti 500.000 evrov! Zadnja anuiteta kredita zapade komaj 30.09.2023, kar pomeni, da gredo pri SD tudi na naslednje državnozborske volitve močno “zapufani”.

Z VAŠIMI cenjenimi donacijami bomo najboljši medij za VAS. VAŠ Politikis.si z vami že 12 let.

Št. komentarjev: 4
 1. Micka Kovačeva pravi

  Temu bedaku jaz ne bi povedal niti koliko sem, plačal za čevlje. Saj tako samo natolcuje in osira, ko pa dobi za to po prstih, so pa krivi vsi drugi. Skratka pokvarjenec!

 2. eco pravi

  Tale prstan, ki ga ima Fajonka na prstu, je tudi vprašanje, če ga je dobila na pošten način…

 3. raft pravi

  No, ko pa bodo vsi slovenski delavci zaslužili ( dobili ) v enem mesecu toliko denarja kot tale votla baba, bo pa komunizem zmagal.

 4. METULJ pravi

  Eh kaj pomaga tej zdrajsani Fajonki denar, heh! To nekarizmatično lažnivo bitje je udarna sila za propad stranke SD. Super to za Slovence!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen