Po boju z rakom umrl “sedmi Prijatelj” James Michael Tyler, ki je v kultni seriji igral vodjo kavarne

0

V starosti 59 let je po boju z rakom na prostati v nedeljo umrl ameriški igralec James Michael Tyler. Proslavil se je predvsem s svojo vlogo v eni najbolj popularnih nanizank vseh časov Prijatelji, v kateri je bil vodja kavarne Central Perk Gunther, poročajo ameriški mediji in tuje tiskovne agencije.

Tylerju so raka na prostati prvič diagnosticirali leta 2018, ko se je ta že razširil na kosti. V nedeljo je umrl na svojem domu v Los Angelesu. “Svet ga je poznal kot Guntherja iz kultne serije Prijatelji, a Michaelovi bližnji smo ga poznali kot igralca, glasbenika, aktivista za ozaveščanje glede raka in ljubečega soproga,” je ob objavi novice zapisala Tylerjeva predstavnica Toni Benson.

Vloga Guntherja je bila najpomembnejša stranska vloga v Prijateljih, saj je ta nastopil v kar 150 epizodah skozi vseh deset sezon serije, zato so ga oboževalci označili za “sedmega Prijatelja”. Znan je bil po svojem sarkazmu, pobeljenih laseh in neuslišani zagledanosti v Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen