Komentar Demokracije: Kakšni starši so to, da uporabljajo svoje otroke na neprijavljenih shodih kot orodje za povsem politična sporočila?

4

Jože Biščak v komentarju Sinovi in hčere s plantaž volčje češnje med drugim piše o protestih, ki so minule tedne potekali v Ljubljani. Problematizira predvsem udeležbo otrok na njih.

“Če ste gledali posnetke neprijavljenih shodov za rušenje desnosredinske vlade, ste opazili tudi najmlajše, kako korakajo ob starših, nosijo protivladne transparente, eden od njih je vneto tolkel po bobnu. Seveda otroci niso imeli pojma, zakaj pri stvari gre, mogoče so vse skupaj vzeli kot igro, ki jo igrajo proti nekomu. Sovraštvo, ki je vrelo iz starejših, po katerih so se zgledovali in jih posnemali, si bodo zapomnili. Kakšni starši so to, da uporabljajo svoje otroke kot orodje za povsem politična sporočila? In jih tega učiti. In jih peljati na nedovoljen (nezakonit) shod, za katerega je jasno, da lahko na njem pride do nasilja, da lahko policija uporabi prisilna sredstva? Kot bi jih peljali na plantažo volčjih češenj, na videz mamljivih, a zelo strupenih plodov.”

Št. komentarjev: 4
 1. Exodus pravi

  Starši že iščejo službe za svoje otroke, se mrežijo. Nova generacija komunističnih hijen. Ne bo jim uspelo, Slovenija bo postala normalna država!

 2. METULJ pravi

  Policija ukrepaj! Odstrani s cest kolesarje, ki vozijo po cestah na nedovoljenem cestišču za njih! Ustavljajo mestni promet z busi! Kaznujte takoj te kolesarje v bodoče!!Bo kaj?!!

 3. Jaro pravi

  Hojs in Olaj! Še bolj je potrebno postrojiti policaje, da se končno začnejo zavedati, da je v Sloveniji vsem potrebno spoštovati zakone!

 4. Samko pravi

  To so idiotski starši!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen