[Fotografije voznega parka poslanca SAB Marka Bandellija] “Borec za upokojence” se na delo v DZ enkrat pripelje s porschejem, drugič z mercedesom in tretjič z BMW-jem. Brezplačne upokojenske vozovnice za javni potniški promet pa je seveda zagotovila aktualna vlada, ne SAB!

4

Novinar Bojan Požar je pred dnevi razkril del voznega parka poslanca SAB Marka Bandellija. Ta stranka Alene Bratušek sicer na veliko zagovarja slovenske upokojence ter se domnevno bori za socialno enakopravnost in pravičnost.

Poslanec Bandelli se tako na delo v državni zbor prevaža s športnim turbo porschejem, mercedesom gls in bmw-jem x6 (fotografijo slednjega nam je v uredništvo poslal bralec našega portala). Že Požar je ugotavljal, da kratice MB na registrski tablici zelo verjetno pomenijo ime in priimek tega poslanca, ki predvsem dosti govori, njegova stranka pa v praksi zelo malo ali nič ne naredi. Ne za upokojence, ne za katerokoli drugo kategorijo prebivalstva v Sloveniji.

Spomnimo: Upokojenci, imetniki invalidske evropske kartice, vojni veterani in vsi, starejši od 65 let, lahko medkrajevni potniški promet do 1. julija 2020 dalje koristijo brezplačno.

Upokojenci, starejši od 65 let, invalidi in vojni veterani pa se lahko od 1. oktobra 2021 dalje brezplačno vozijo tudi z mestnimi avtobusi v Ljubljani in Mariboru.

Za zgoraj navedeno pa seveda ni zaslužna SAB, ampak aktualna vlada.

Št. komentarjev: 4
 1. darko pravi

  Tipični kaviar socialist vrezan po podobi ohole bratušice. SAB naj čimprej izgine iz parlamenta! Delajo samo škodo in sramoto.

  1. Gasilec pravi

   Mislim, da poleg njega dela največjo sramoto še Janša, ki se za nameček vozi z NAŠIMI avtomonili! Ta se vozi vsaj s svojim

 2. ana pravi

  Večjega primitivca in materialista še ni videla slovenska politika – pravi bumbardeli.

  1. Re gornjim pravi

   O materialistih in primitivcih bi se pa dalo debatirati! Jih je v vladajoči kliki kar nekaj

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen