[Policisti zaprošajo za pomoč pri identiteti utopljenega] Našli so ga pri HE Zlatoličje, star je okoli 40 let

0

Med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje so v ponedeljek opoldne izvlekli iz kanala reke Drave truplo neznanega moškega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. Policisti za pomoč pri ugotovitvi identitete pokojnega moškega naprošajo javnost.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je moški star okoli 40 let, visok 180 centimetrov, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki, torej neobrit.

Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom AD ŠTAJERSKA, in v kratke hlače črne barve. Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci in napisom Kipsta.

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega.

Kdo je pokojni moški, policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na mariborski in sosednjih policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti zaenkrat ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, naprošajo za pomoč javnost. Objavili so fotografijo pokojnega in kdor prepozna moškega na njej ali pogreša kakšno moško osebo, naj to čim prej javi na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen