Kolovodja Jaša Jenull je tokrat povorko popeljal na “obisk” po sedežih političnih strank

4

Jenullovci so se ob 19. uri ponovno pripeljali na Trg republike pred parlament v Ljubljani in “izrazili jasen protest proti vladi in katastrofalnemu političnemu položaju v Sloveniji”.

Nato pa je kolovodja Jaša Jenull popeljal povorko na “obisk” po sedežih političnih strank. Pred odhodom so parkrat skandirali ‘ulice so naše’ in jih nato odšli “zavzet”.

Na sedežih političnih strank so polepili javne pozive, da se ne samo z besedami, ampak tudi z dejanji izjasnijo glede podpore “neonacistom”.

Ob tem so za naslednji petek na Trgu republike napovedali Vseslovenski shod proti fašizmu in neonacizmu.

A je Matjaž Nemec že sklical novo sejo Knovsa? V vsakem primeru pa so jenullovci ob svojem vandalskem početju poželi veliko zgražanje javnosti, tudi med predsedniki političnih strank.

Št. komentarjev: 4
 1. exodus pravi

  Bolan kolovodja, bolani ljudje in bolana dejanja! Jaz bi vaše zahteve lepo spakirala na EU sodišče za človeške pravice in se zavzela, da vam prikrajšajo pravico zganjanja bedarij.

 2. Denis pravi

  Jenull se ne bo ustavil, to je sedaj že jasno. Vprašanje je le, do katere točke bo stopnjeval svoje uličarske pritiske in kako dolgo bo to vlada vse skupaj zgolj opazovala.

 3. robert pravi

  Jesen bo zeeeeloooooo vroča….

 4. raft pravi

  Se govori, da ima norček Jenull mikro tiča, kar je povod za njegovo metanje na sceno.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen