Kdo bi rad spil Smodnikov milkshake? Pridite v kino!

0

Tri generacije žensk se borijo proti tistim, ki bi jim lahko vzeli vse, v akcijski srhljivki z naslovom Smodnikov milkshake, ki v kina prihaja sredi avgusta.

Na režiserski stolček akcijske srhljivke je sedel Navot Papushado, v glavnih vlogah pa zaigrajo Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Chloe Coleman, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Paul Giamatti, Freya Allan in drugi.

O ZGODBI:

Sam (Karen Gillan) je bila stara komaj 12 let, ko jo je bila njena mama Scarlet (Lena Headey), elitna morilka, prisiljena zapustiti. Sam so vzgajali v Firmi, neusmiljeni hudodelski združbi, za katero je delala njena mati. Petnajst let kasneje gre Sam po materinih stopinjah in postane neustrašna morilka. S svojimi “talenti” se znebi najnevarnejšega nereda v Firmi. Je učinkovita in zvesta.

Ko pa se izjalovi zelo tvegani posel, se mora Sam odločiti, ali še naprej delati za Firmo ali zaščiti življenje nedolžne osemletne deklice Emily (Chloe Colemaan). S tarčo na hrbtu ima Sam samo eno možnost za preživetje – združiti se z materjo in njenimi smrtonosnimi sodelavkami, knjižničarkami (Angela Bassett, Michelle Yeoh in Carla Gugino).

Te tri generacije žensk morajo zdaj zaupati druga drugi, se postaviti proti Firmi in njeni vojski pripadnikov ter nadvladati tiste, ki bi jim lahko vzeli vse.

IGRALSKA ZASEDBA: Karen Gillan, Lena Headey, Chloe Coleman, Carla Gugino, Paul Giamatti, Freya Allan, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Ralph Ineson, Ed Birch, Michael Smiley, Adam Nagaitis

REŽIJA: Navot Papushado

SCENARIJ: Ehud Lavski, Navot Papushado

PRODUCENTA:, Alex Heineman, Didier Lupfer, Andrew Rona

KOPRODUCENTI: Christoph Fisser, Henning Molfenter, Charlie Woebcken

IZVRŠNI PRODUCENTI: Shana Eddy-Grouf, Luc Etienne, Ron Halpern, Aharon Keshales

ŽANR: akcijska srhljivka

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen