Janez Janša na poletnem taboru SDS izpostavil dvoje: Stranka že skoraj poldrugo leto državo uspešno vodi skozi epidemijo covida-19, v manj kot letu dni pa so na sporedu spet parlamentarne volitve!

12

 Bovcu se je danes začel tradicionalni poletni tabor SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume. Zbrane je uvodoma nagovoril predsednik stranke Janez Janša, ki je spomnil, da bodo v manj kot letu dni parlamentarne volitve. Člane je pozval k pripravljenosti za delo v volilnem letu.

Janša je pred zbranimi na bovškem letališču poudaril, da se je stranka po zadnjih volitvah kljub zmagi znašla v opoziciji, nato pa prevzela breme oblasti in sedaj že skoraj poldrugo leto državo uspešno vodi skozi epidemijo covida-19. Zdaj je pred njo finale pred super volilnim letom 2022, v katerem bodo morali dosežke stranke njeni člani in simpatizerji ponesti med ljudi, je dodal.

Zahvalil se je vsem, ki med epidemijo pomagajo tistim, ki si sami ne morejo pomagati. “Šele sedaj se zavedamo, kaj pomeni solidarnost,” je dejal. Zbrane je pozval k cepljenju, ki da je edina možnost, da se svet izkoplje iz epidemije.

O vodenju vlade v času od lanskega marca je dejal, da je SDS v tem času delovala po načelu ‘kolikor bolje za Slovenijo, toliko bolje za SDS’, medtem ko so nasprotniki delovali po obratnem načelu – ‘slabše kot gre Sloveniji, bolje je zanje’.

Kljub metanju polen pod noge pa je Slovenija po njegovih besedah danes uspešna država z visoko gospodarsko rastjo, nizko brezposelnostjo in z odpiranjem novih delovnih mest. Čeprav je z izdajo 60-letnih obveznic povečala dolg, pa so obresti na ta dolg negativne, kar pomeni, da posojilodajalci verjamejo, da bo Slovenija čez 60 let še obstajala in ga bo zmožna odplačevati.

Povedal je še, da državljani uspeh države najbolj občutijo v denarnicah, torej ob rasti plač in nižjih življenjskih stroških. “Uspehov iz časa te vlade naj ne pozabijo, ko se bo začela volilna kampanja za prihodnje volitve, kjer bo moral nekaj prispevati vsak podpornik stranke,” je dejal. Prepričan je, da bodo na naslednjem taboru proslavljali novo zmago SDS na volitvah.

Pred Janšo so zbrane nagovorili tudi vodja poslanske skupine SDS iz bližnje Srpenice Danijel Krivec, generalni sekretar SDS Borut Dolanc, podžupan občine Bovec Miro Bozjan ter Anton Jeglič, predsednik Slovenskega gorniškega kluba Skala, ki letos praznuje 100. obletnico ustanovitve.

Na poletnem taboru SDS se tradicionalno srečajo mestni in občinski odbori stranke iz vse Slovenije, nekateri na lastnih stojnicah ponujajo predvsem kulinarične posebnosti svoje regije, program z živo glasbo spremlja narodno-zabavni ansambel.

Tabor je sicer večinoma namenjen športno-rekreativnemu udejstvovanju, predvsem pohodništvu, kolesarjenju in raftanju, nekatere od aktivnosti pa so že tradicionalne, npr. nedeljska skalaška sveta maša, pa tudi vzpona na Škrlatico in Triglav. Z vzponom na slednjega se bo 7. avgusta tabor letos tudi končal.

Št. komentarjev: 12
 1. Nace pravi

  Tudi v 2022 bo SDS zmagovita stranka in JJ bo vodil še 4. slovensko vlado.

  1. Re gornjemu pravi

   Očitno spadaš med ovčice! Bee, bee

 2. haapy yack pravi

  (COVID = mistika v najčistejši obliki.)

 3. raft pravi

  Jaka, ljudje po celemu svetu umirajo tudi zaradi covida. Zatakni si svoje trditve za klobuk.

 4. haapy yack pravi

  BELGIUM: PRIME MINISTER CAUGHT FAKING THE VACCINE JAB – THERE IS NO NEEDLE. NURSE HAS NO GLOVES ON
  https://www.bitchute.com/video/MxVnv4pL1o9B/
  ————

  Belgians know what to do with this. Game over.

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Masivne demonstracije v Avstraliji, Angliji, Kanadi, Irski, Italiji…
  boditevcvetju
  https://www.youtube.com/watch?v=fr0a-chfAdQ

 6. Re gornjim pravi

  Neverjetno koliko samohvale je bilo slišati na tem performansu v BOVCU

 7. haapy yack pravi
 8. haapy yack pravi

  Prva obdukcija pacienta, cepljenega proti COVID, odkrije vse telesne organe, okužene z beljakovinami

  Objavil EU Times 14. junija 2021 // 39 Komentarji

  Prva postmortalna študija pacienta, cepljenega proti COVID-19, je pokazala, da je bila virusna RNA najdena v vseh organih pacientovega telesa, kar pomeni, da je cepivo neučinkovito ali pa se koronavirus dejansko hitreje širi pri cepljenih posameznikih.

  Znanstveno poročilo iz Nemčije, ki ga je junija objavil International Journal of Infe infecious Diseases, je preučilo obdukcijo 86-letnega moškega, ki je prejel enkraten odmerek cepiva proti SARS-CoV-2, a je umrl 4 tedne kasneje, ko se je okužil virusa s strani bližnjega bolnika v bolnišnici.

  Iz »prvega primera posmrtne študije pri bolniku, cepljenem proti SARS-CoV-2«:

  Poročamo o 86-letnem moškem, ki je bival v domu upokojencev in je prejel cepivo proti SARS-CoV-2. Pretekla anamneza je vključevala sistemsko arterijsko hipertenzijo, kronično vensko insuficienco, demenco in karcinom prostate. 9. januarja 2021 je moški prejel cepivo RNK z nukleozidom modificirano lipidno nanodelce BNT162b2 v odmerku 30 μg. Na ta dan in v naslednjih 2 tednih ni imel kliničnih simptomov.

  18. dan so ga zaradi poslabšanja driske sprejeli v bolnišnico. Ker ni imel nobenih kliničnih znakov COVID-19, se izolacija v določenem okolju ni zgodila. Laboratorijski testi so pokazali hipokromno anemijo in zvišane ravni kreatinina v serumu. Test antigena in verižna reakcija s polimerazo (PCR) za SARS-CoV-2 sta bila negativna.

  Toda študija ugotavlja, da je bil do 25. dne ta cepljeni bolnik pozitiven na COVID-19, verjetno od bližnjega bolnika, okuženega s COVID-om v svoji bolniški sobi, in je naslednji dan umrl zaradi odpovedi ledvic in dihal.

  Proteinski konici SARS-CoV-2 so bili prisotni v skoraj vseh organih cepljenih pacientov.

  “Če povzamemo, rezultati naše študije primerov obdukcije pri pacientu s cepivom mRNA potrjujejo stališče, da je mogoče s prvim odmerkom cepljenja proti SARS-CoV-2 imunogenost že povzročiti, medtem ko sterilna imunost ni ustrezno razvita,” je zaključila študija .

  Z drugimi besedami, čeprav je cepivo proti COVID-19 sprožilo imunski odziv v telesu, se ni zdelo, da bi ustavilo širjenje virusa in s tem širjenje škodljivih beljakovin virusa po telesu.

  To je le še večji znanstveni dokaz, da cepivo proti COVID-19 verjetno bolj škodi kot koristi in lahko celo pospeši širjenje koronavirusa.

  Uporabljeno cepivo je BNT162b2. To je cepivo Pfizer BioNTech.

 9. Re gornjemu pravi

  Da nisi ti Yack malo ” hepjen”?

 10. Pubec pravi

  Gledam na nori tv 24, njenega renčača Tomašiča. Ta se ukvarja z izgovorjavo besede Reuters g. Žitnika. G. Žitnik bi lahko bil njegov profesor v izgovorjavi takih besed, on pa ob tem pametuje, zagotovo pa, razen osnov, angleškega jezika ne obvlada, tako, kot njegov firer, ob katerega govorih se navzoči nasmihajo. Kaj si ta tip res lahko razen neumnega renčanja, prav vse dovoli?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen