Premier Janša nespametnim in do zdravja sodržavljanov nevarnim KUL-akom: S protesti ogrožate normalno poletje, okrevanje in turistično sezono! Covid-19 boste spet posejali po celi državi!

10

Premier Janez Janša je danes na Twitterju opoziciji KUL nastavil zloščeno ogledalo, ko je zapisal: “Svoboda izražanja in zbiranja je ustavna pravica, ki pa se po isti ustavi lahko omeji z zakonom. Po #ZNB v času epidemije. Razširjati #COVID19 z množičnimi neprijavljenimi zborovanji ob 300+ okužb na dan in to v tretji najbolj okuženi regiji v državi je enostavno zločin. /…/ S protesti bi lahko v #KUL mirno počakali še mesec dni in konec epidemije, tako pa nam ogrožate normalno poletje, okrevanje in turistično sezono. Še posebej Ljubljano, ob množični udeležbi pa boste #COVID19 spet posejali po celi državi.”

Spomnimo: Udeležbo na petkovem neprijavljenem shodu so sicer poleg petkovih kolesarjev in sindikatov napovedali tudi študentje, upokojenci, okoljevarstvene organizacije, akademska sfera, glasbeniki in umetniki ter t.i. marginalizirane skupine. Podporo protestnikom so med drugim izrazili tudi Alternativna akademija, Forum za demokracijo, Gibanje za družbeno odgovornost in Odbor za pravično in solidarno družbo. Prav tako se protestnikom nameravajo pridružiti v strankah SD in LMŠ.

Pod črto: znani so tisti in tiste politične stranke, ki podpirajo zločin nad zdravjem sodržavljanov! Tega volivci on naslednjih volitvah zagotovo ne bodo pozabili…

Št. komentarjev: 10
 1. VIKA pravi

  Bog daj ,da bi take stvari spametovale slovenske volivce.je pa malo verjetno ,ker nekaterim se še kar dopadejo neumnosti šarca kako on fajn z…a vlado in Janša.Mislim ,da je treba večkrat ponovit kaj je ta vlada neredila dobrega za vse nas ,sploh upokojenci moramo to globoko premisliti.Jaz pravim zdaj imamo nebesa ne v prejšnji jugi.

 2. Re gornjemu pravi

  Vika, tebi se od opranoglavosti že meša! Če smo v nebesih, kot pišeš, je čudno, da 40.000 ljudi demonstrira proti ” bogu”, on pa obtožuje vse druge, samo zase se noče zamisliti?

 3. VIKA pravi

  O svoji opranoglavosti si povedal vse.

 4. VIKA pravi

  40.000 ???? Kje že ??!

 5. Re gornjemu pravi

  Res je, nisem jih štel,( gotovo tudi ne) zaupam pač ” lažnivim ” medijem! Kakorkoli ni bila zanemarljiva množica! Koliko bi jih moralo biti, da bi jih TI upoštevala?

 6. VIKA pravi

  Teh ,ki se nezakonito v času epidemije preganjajo tam po Lj,nikoli!!!!

 7. linke pravi

  včeraj sem gledal avtomobilske dirke po tv iz Indianapolisa na tribunah 200 000 gledalcev eden zraven drugega večina brez mask.

 8. VIKA pravi

  Nikoli ne bom razumela zakaj je tako težko nositi masko,če zaščitiš sebe in druge.Videli smo zdravstveni delavci cele dneve in noči v maskah in skafandrih ,hvala jim,pa so kar preživeli.

 9. haapy yack pravi

  KAZENSKA OVADBA PROTI VSEM KOVID KREATORJEM

  .
  Dropbox – Kazenska-ovadba_končano_E_240521-3-1.docx – Simplify your life

  Shared with Dropbox

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen