Na srečanju sindikata v mestu San Jose v streljanju ubitih več ljudi

0

Napadalec je včeraj v mestu San Jose v ameriški zvezni državi Kalifornija ustrelil in ubil več ljudi. Številni so ranjeni, je sporočila policija. Do napada je prišlo v vzdrževalni železniški postaji, policija pa je potrdila, da je bil domnevni napadalec ubit.

Ni še povsem jasno, koliko je žrtev napadalca, je sporočil pomočnik šerifa okrožja Santa Clara, Russel Davis, ki je potrdil tudi, da je bil napadalec ubit. Policija je na območje napada prihitela po več klicih o streljanju, je pojasnil.

Policija zaenkrat ni pojasnila, kako je bil ubit napadalec, niti kakšno orožje je uporabil. Pojasnili pa so, da je do napada prišlo v stavbi, kjer ima nadzorni center tamkajšnji javni potniški promet, hkrati pa imajo tam tudi garažo za vlake in mehanično delavnico za njihovo vzdrževanje, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Policija je potrdila še, da je bilo več žrtev napada uslužbencev v tej mehanični delavnici, ni pa jasno, ali je tam delal tudi napadalec. Po navedbah televizije Fox News pa naj bi do streljanja prišlo na srečanju sindikata.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen