Tragična prometna nesreča pri Medvodah: 42-letni voznik osebnega vozila na zasneženi cesti čelno trčil v tovorno vozilo

1

V prometni nesreči, ki se je dopoldne zgodila na cesti med Medvodami in Kranjem, je umrl 42-letni voznik osebnega vozila. Po doslej zbranih obvestilih je 42-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil proti Medvodam, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovorno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal 36-letni voznik.

V prometni nesreči, ki se je zgodila nekaj pred 9. uro, se je 42-letni voznik tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

V odpadle dele vozil je nato trčila še 55-letna voznica osebnega vozila, ki se v nesreči ni poškodovala. Prav tako jo je brez poškodb odnesel 36-letni voznik tovornega vozila.

Kot so zapisali na PU Kranj, so policisti opravili ogled, o vseh ugotovitvah glede okoliščin prometne nesreče bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Cesta med Kranjem in Medvodami je bila zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče zaprta do 13.20, obvoz je bil urejen po vzporednih lokalnh cestah, so še navedli.

Število komentarjev: 1
  1. linke pravi

    tukaj je velik sokrivec cestno podjetje za smrtno nesrečo . iz slike se komaj vidi razlika med magistralno cesto in poljem. pa so vremenarji že pred prazniki napovedovali sneženje . ampak to je nekaterim odgovornim za vzdrževanje cest španska vas.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen