Politični šov “gipsarjev & supergarjev”. Premier Janša o predlogu ustavne obtožbe: Gre za novo patetično potezo prvorazrednih za destabilizacijo države v času epidemije!

10

Premier Janez Janša je glede predloga ustavne obtožbe, ki so ga zoper njega vložile opozicijske LMŠ, SD, Levica in SAB, na Twitterju zapisal, da gre po destruktivni nezaupnici, medijskih umorih koalicijskih partnerjev DeSUS in SMC ter seriji propadlih interpelacij za novo patetično potezo prvorazrednih za destabilizacijo države v času epidemije.

“Kolikor slabše za Slovenijo, toliko bolje za stranke SD, LMŠ in Levica,” je v zapisu dodal Janša.

V ločeni objavi se je odzval tudi na navedbe predsednice SD Tanje Fajon ob predstavitvi predloga obtožbe predsednika vlade pred ustavnim sodiščem, da je dovolj sistematičnega kršenja demokratičnih in ustavnih načel, podrejanja države, napadov na medije, spodbujanja nasilja in nestrpnosti. “Drži. Tako jasne samokritike od Tanje Fajon iz stranke SD še nismo slišali. Bodo sledila dejanja? Izselitev iz ukradene judovske vile? Nič več prepovedi sodelovanja medijem na njihovih novinarskih konferencah? Nič več klanjanja množičnim morilcem? Nič več nestrpnega zavračanja vabil predsednika države?” je zapisal.

Poslanci LMŠ, SD, Levice in SAB so danes v DZ vložili predlog ustavne obtožbe Janše. Očitajo mu kršenje več členov ustave in zakonov, med drugim s tem, da naj bi si vlada prisvojila vse pristojnosti upravljanja z epidemijo covida-19 in da ni naročila vseh cepiv proti covidu-19, ki bi jih lahko. Prav tako mu očitajo nefinanciranje Slovenske tiskovne agencije in poseganje v tožilstvo.

Št. komentarjev: 10
 1. Pubec pravi

  Gipsarji in supergarji? Uredništvo, kaj ste pa vi? Drekači!

 2. Pubec pravi

  Premier? Bolj tweetar, saj še samo tako kontaktira. Če bi njemu onemogočili tweetanje bi verjetno umrl od dolgega časa

 3. exodus pravi

  Če bi ti štirje zapustili Slovenijo, bi živeli bolje. Kar naj se sliši naokrog kdo se v Sloveniji bori za življenje in kdo za oblast! Luzerji po celi črti.

 4. mirror pravi

  Ko je postala, pravzaprav se je kar sama oklicala za predsednico vlade, je šla skozi trg v Kranju. Imela je čevlje z visokimi petami, ki jih ni ravno obvladovala. Ljudje so se režali ob njenem mimohodu in spotikanju. Baje si je zdaj nogo zvila pri padcu po stopnicah, ko se je učila angleščino.

 5. exodus pravi

  Starostniki na Gospodarskem razstavišču več ur čakajo v vrsti za cepljenje. V resnici baje takoj pridejo na vrsto. Medijska svoboda v Sloveniji.

 6. Exlevak pravi

  Eden,bi jim lahko razložil…če eno leto nisi na oblasti,to še ni kršitev ustavne pravice.(ML)

 7. raft pravi

  Tile štirje banditi se brez sramu in strahu prosto sprehajajo po Sloveniji. Me prav zanima, koliko časa še?

 8. bruh pravi

  kućanovi smrdeči mafijski levičarski NESTRPNI pra sci in svi nje, in čisto nič več…vse za oblast. čeprav so bili na oblasti 90% časa zadnjih 75 let jih blazno moti, da je trenutno na oblasti drugače misleči in ne njihov tak ali drugačen mafijski smrdeči komunjazerski levičarski nestrpni pra sec ali svi nja …ajd–…levičarji pač, ogabni, hinavski, lažnivi, sistemsko MAFIJSKi in zverinsko NESTRPNI….vedno..oni so vedno taki…ajd..je pa zanimivo opazovati, da kučanov mafijski rdeči klan črpa najbolj zveste kadre med bando 571, ki jih lahko le opranoglavi levičarji in levićarke imajo za kao novinarje ali novinarke in ne to kar v resnici so: le mafijsko/ideološko/politično zvesti svi njski nestrpni rdečuhi…ajd

 9. haapy yack pravi

  Guverner Texasa Greg Abbot (Trumpov podpornik) je od 10.3. 2021 dalje ukinil vse COVID-19 ukrepe

  https://www.facebook.com/ozim.matjaz/videos/10219710104767318

 10. exodus pravi

  Tudi mi bomo enkrat tam. Se pa spomnim aroganco v Texasu na začetku pandemije in veliko žrtev spričo tega.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen