Poleti pričetek snemanja biografskega filma o zvezdniškem pevcu Robbieu Williamsu

0

V režiji avstralskega filmskega ustvarjalca Michaela Graceyja bodo poleti začeli snemati biografski film o pevcu Robbieu Williamsu. Po pisanju časnika The Guardian bo film predstavil življenjsko zgodbo enega najuspešnejših britanskih zvezdnikov, ki je zaslovel v fantovski skupini Take That, zelo uspešen pa je bil tudi na poznejši samostojni poti.

Kot so poudarili pri Guardianu, se kar štirje albumi, vključno z dvema, ki ju je podpisal s člani skupine Take That, uvrščajo med 60 najbolj prodajanih albumov v britanski zgodovini.

Gracey, ki je tudi soavtor scenarija, bo v film vključil Williamsovo glasbo oziroma pesmi, ki jih bo pevec na novo posnel, da bodo v sozvočju s čustvenim lokom filma.

Zaenkrat še ni znano, ali se bo Williams tudi pojavil v filmu. Gracey je skrivnosten: “Želim si, da način, kako predstavljamo Robbiea v filmu, ostane skrivnost.” Kot je pojasnil, se spominja, da je kot otrok v kinu večkrat doživel, da ga je kakšen film povsem prevzel. In takrat si je dejal: “Tega še nisem videl.” Želi si, da bi tudi gledalci tega filma imeli ta občutek.

Robbie Williams je svojo kariero začel pri 16 letih, kot član benda Take That, sredi 90. let minulega stoletja se je odločil za samostojno kariero. Je eden najbolje prodajanih izvajalcev vseh časov. V solistični karieri je prodal 60 milijonov albumov in prejel 16 glasbenih nagrad brit. Med njegovimi uspešnicami so skladbe Let Me Entertain You, No Regrets, Angels, Feel, Supreme in mnoge druge. Leta 2006 se je vpisal v Guinessovo knjigo rekordov z 1,6 milijona prodanih vstopnic za koncerte v enem dnevu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen