[Video] Burkež Kordiš izzval predsednika vlade in na svoje nebuloze dobil odlične odgovore Janeza Janše.

4

Danes so v DZ na vrsti vprašanja za predsednika vlade. Kot prvi je bil na vrsti poslanec Miha Kordiš iz marksistične Levice.

Miha Kordiš je najprej očital Janši, da želi privatizirati državo. Natu mu je navrgel nekaj očitkov o najemu kredita SDS od bosanske državljanke Liljane Đuđić in poznanstvo z znanim davčnim svetovalcem Rokom Snežičem, kar je označil za povezovanje s kriminalnimi združbami. Nadalje je ponovno očital orožarske posle iz devetdesetih, ki so bili že zdavnaj v celoti ovrženi.

Kordiš je izpadel zares neumen, ko je očital PV nelegalno in legalizirano privatizacijo države. To je utemeljeval s sodelovanjem s po njegovem neprimernimi poslovneži, ki so državi dobavili hitre teste glede okužbe s koronavirusom. Te je označil za mednarodne pralce denarja.

Na vse to je sledil še očitek, da Janša ni politik, ampak “businessman” in ga vprašal, zakaj privatizira državo. Predsednik vlade mu je na kratko odgovoril kot je v priloženem videu spodnjega tvita:

Kordiš ni odnehal in je nadaljeval z nebulozami, da so maske in ventilatorji, ki so bili nabavljeni potem, ko je bilo treba napolniti prazna skladišča, ki jih je zapustila Šarčeva vlada. Ponavljal je trditve o orožarskih poslih in tajkunizaciji v času prejšnjih Janševih vlad, v trenutni pa naj bi se Janševa vlada neposredno povezovala s kriminalnimi združbami.

Še enkrat je postavil vprašanje zakaj PV privatizira državo in dobil dopolnjen odgovor, ki ga lahko vidite v videu spodaj v tvitu:

Št. komentarjev: 4
 1. Nace pravi

  Vrhunsko s strani Janše! Kordiš pa spet izpadel bedak 🙂

 2. bruh pravi

  samo smrdeči mafijski rdeči pra sci in sterilne smrdeče svi je lahko volijo enega takega nesposobenega,. mafijskega, kastriranega, NESTRPNEGA , nostalgično komunistično zločinskega levičarskega pra sca…ajd

 3. Micka Kovačeva pravi

  Zakaj pa že enkrat za vselej ne odgovori, kako je s tem ” njegovim” Snežičem?

  1. GottTag QuelleAmeise pravi

   Saj mu je odgovoril, Snežič obstaja le v fanatazijskem svetu levičarskega esktremneža Kordiša, ki laže vsakič, ko odpre svoj lažnivi smrdljivi go**c.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen