Uspešnica na YouTube: Ekipa Navalnega objavila video o Putinovem “skrivnem dvorcu” ob Črnem morju vrednem več kot milijardo evrov!

2

Ekipa ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega je danes objavila obsežen video o skrivni palači ob Črnem morju, vredni več kot milijardo evrov, ki naj bi bila last ruskega predsednika Vladimirja Putina.

V videu trdijo, da si je Putin ob obali Črnega morja zgradil skrivno kraljestvo, 39-krat večje od Monaka, ki je vredno 100 milijard rubljev (1,1 milijarde evrov).

Kompleks, ki ga opisujejo kot najdražjo palačo na svetu, se razprostira na okoli 7800 hektarjih, v njem pa so cerkev, amfiteater, čajnica in pristajališče za helikopterje, razkriva video z naslovom Palača za Putina. Zgodba o največji podkupnini.

Dvourni posnetek vsebuje tudi obtožbe o zlorabah javnih sredstev in zlorabi položaja, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Film, ki so ga danes objavili na Youtubu, je imel v prvih petih urah že več kot 3 milijone ogledov.

Kremelj se za zdaj na video še ni odzval, poroča dpa.

Video so pripravili, medtem ko je bil Navalni na zdravljenju v Nemčiji po zastrupitvi z novičokom avgusta lani. Ob vrnitvi v Rusijo ga je želel predstaviti sam, vendar so ga v nedeljo ob prihodu aretirali.

Št. komentarjev: 2
 1. Resnicoljub pravi

  Kaj lažete! Kremelj je zanikal, lastnik Arkady Rotenberg je pa tudi že davno povedal, da je on lastnik.

 2. haapy yack pravi

  hoj
  Kaj se slepite. Globali je Rusija, Kitajska, Iran trn v peti. Ko jih onemogočjo je planet njihov. Globala ne more požret, da se Kitajc pripravljajo na novo kriptovaluto zasnovano na blockchain tehnologiji tako imenvani kripto RMB ali juan podporo ima na zlatu. Kitajc pravjo Trumpu, da je blefer.
  Kaj pa mi? Smo še v kamen dob.
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen