Seks v mestu odslej brez Kim Cattrall

1

Na male zaslone se več kot 20 let po tistem, ko je navdušila gledalce, vrača humoristična serija Seks v mestu. Toda v njej bodo nastopile le tri od štirih igralk – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis, medtem ko je Kim Cattrall že pred časom napovedala, da v nadaljevanju ne namerava zaigrati.

Serija mreže HBO je spremljala življenje štirih Newyorčank, ki so se pogovarjale o delu in odnosih v poznih 90. in prvih letih novega tisočletja. Ameriška televizija po pisanju britanskega BBC ni pojasnila, zakaj Kim Cattrall ne bo zaigrala v oživljeni seriji, ki so jo naslovili And Just Like That po enem od stavkov izvirne nanizanke.

Novo serijo pripravlja HBO Max. Sestavljena bo iz desetih polurnih epizod, njena produkcija pa se bo po pisanju BBC začela konec pomladi.

Prvotna serija Seks v mestu je imela šest sezon, po njej pa so posneli tudi dva celovečerna filma.

Število komentarjev: 1
  1. Franc Muhotanc pravi

    Kim Cattrall je bila edina zares privlačna, najbolj seksi in prava polnokrvna ženska. Ostale tri so bile lezbično anemične in nezanimive za normalnega moškega. Torej pripravljajo serijo treh brezveznih stari bab. Kdo bo to gledal? Še v domovih za starostnike raje gledajo kak bolj življenskega.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen