Po nastavljenem ogledalu se je oglasila Janja Sluga in po vsegliharsko na Twitterju zapisala: “Moja prepričanja so moja lastna in so moja opora pred vetrovi z desne in z leve!”

7

Takšen je odziv vodje poslanske skupine SMC Janje Sluge, potem, ko so ji pri Novi24TV nastavili ogledalo. Pri tem mediju so namreč pred dnevi objavili članek z naslovom: Zavezništva Janje Sluga ali kako z Möderndorferjem rovari za Počivalškovim hrbtom in ruši, kar naredijo ministri SMC.

Takole so zapisali: “Kako lahko vodja poslanske skupine SMC Janja Sluga dela proti svojim kolegom iz stranke SMC v vladi? Vse, kar z delom v vladi za volilce pridobijo predsednik SMC Zdravko Počivalšek in ministri SMC, Janja Sluga podre s pobalinskimi javnimi nastopi v korist radikalne opozocije.

Radzvojena osebnost: Tolče po vladi, del katere je, hvali opozicijo

Tako je v ponedeljek na RTV Slovenija nastopila vodja poslanske skupine SMC Janja Sluga in drdrala: “..je splošno znano, da imam tudi sama zelo velike pomisleke glede delovanja te vlade..”

Čeprav je Sluga vodja poslanske skupine vladne stranke SMC, pa o vladi, razen kritike, ni izrekla ničesar dobrega, ampak je hvalila rušitelje vlade iz opozicije: “…moram pa reči, da je tudi sodelovanje z opozicijo v resnici zelo dobro, predvsem tudi s stranko SAB smo si vsebinsko, smo zdaj ugotovili, precej blizu, in moram reči, da tudi v samem državnem zboru zelo dobro sodelujemo.”

Za Slugo edina možnost: Povezovanje levih strank

Sluga je v istem pogovoru namesto SMC, kjer so jo postavili za vodjo poslanske skupine, hvalila stranko Alenke Bratušek, ki je sedela poleg nje. Ob tem pa drdrala, “…da leve in sredinske stranke nekak se povežemo.”

Janja Sluga je orodje za uničevanje SMC

Kjer je Janja, je tudi Jani, pravijo naši viri iz SMC. Jani je Slugin bivši strankarski kolega Jani Möderndorfer, ki je po celem nizu preteklih strank danes v poslanski skupini LMŠ. Enako kot Robert Pavšič in Brane Golubovič. Skupaj pa so ekipa, s pomočjo katere Janja Sluga rovari proti predsedniku stranke Zdravku Počivalšku.

Danes je šesti dan, kar čakamo pojasnilo Janje Sluga na vprašanje “S kakšnim namenom v družbi s poslancem stranke LMŠ Robertom Pavšičem zahajate v kletne prostore državnega zbora in v gradivu preiskovalne komisije iščete obremenilne informacije zoper predsednika svoje stranke Zdravka Počivalška?” Nikoli ni zanikala, da to počne.

A to še ni vse, opisujejo v parlamentu. Informacije iz koalicijskih usklajevanj prek strokovnega sodelavca poslanske skupine SMC Marjana Jarkoviča – ki strankarske izkaznice menjuje približno tako pogosto kot Möderndorfer, ponavadi pa sta celo v istih strankah, vse pa vztrepetajo ob vsakem vdihu propadlega politika Gregorja Golobiča, spoznate pa ga lahko v spodnjem posnetku -nosi k vodji poslanske skupine LMŠ Branetu Goluboviču, medklic, prvopodopisanem pod konstruktivno nezaupnico vladi, in seveda Golobiču. Pri čemer pa njen sloves orodja za uničevanje SMC še dodatno utrjuje dejstvo, da informacije skriva pred lastno poslansko skupino SMC.”

Št. komentarjev: 7
 1. raft pravi

  Janja, ko se boš slovenskemu narodu zasrala se mu pač boš. Kaj te bo spremljalo skozi življenje je odvisno samo od tebe.

 2. božo pravi

  Počivalšek naj si čimprej naredi red v poslanski skupini! Ta njena izjava s 7 enakimi je lahko zelo pomenljiva v luči konstruktivne nezaupnice!

 3. aco pravi

  Kulovci imajo z uslužno slugo 43 glasov. Ključno je kolikor puckov bo tajnica odpeljala zraven. Od tega je odvisen uspeh korla in kulovcev.

 4. Miran pravi

  Naj se odloči ali bo sedela v koaliciji ali v opoziciji. Dvoličnežev je v Sloveniji toliko, da kar mrgoli. Pri njej se točno vidi strah pred predčasnimi volitvami, zato je z veliko požrete sline sprejela sodelovanje z SDS v vladi, v resnici pa zahrbtno dela proti vladi, ki ji dejansko omogoča, da še lahko sedi v parlamentu in vleče plačo, če ne, bi že zdavnaj bile predčasne volitve in bi šla na odpad zgodovine v politiki. Torej je trenutna situacija za njo nujno zlo. Vse bi naredila za poslansko plačo, še s hudičem bi naredila pakt. Pa ne trdim da je ta vlada hudič, ampak to je ona sama.

  1. rene pravi

   Tako je! Strah jo je zelo. A to ne spremeni dejstva, da je izdajalka.

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Ženska je pokvarjena in še žleht zravn. Ampak politik mora tak bit. Če je ženska politik pa je vprašanje.
  zig
  boditevcvetju

 6. bruh pravi

  a ta smrdeča STERILNA levičarska smrdeča nestrpna pra sica je že kdaj……….le vprašam…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen