McGregor prvič v življenju nokavtiran! Poirier sedaj na poti do šampionskega pasu v lahki kategoriji.

0

MMA borec Dustin Poirier je presenetljivo nokavtiral Irca Conora McGregora in to v drugi rundi na UFC 257, ki se je tokrat odvil v Abu Dhabiju. McGregor je v borbi dominiral, a potem ga je presenetila hitra in natančna serija udarcev Poirierja in sredi druge runde se je omotičen znašel na tleh.

McGregor je vidno razočaran dejal: “Dolgo nisem bil v pogonu in to se zelo pozna. Bravo, Dustin, odličen borec si. Žal mi je, da se je tako izteklo, saj smo se res trudili na treningih. Želel sem bolje predstaviti mojo ekipo, a se ni izšlo.”

“Zame je bila to borba za naslov. Zdaj sem jaz prvak,” je po najbolj odmevni zmagi v karieri dejal 31-letni Poirier, ki se je tako Ircu maščeval za poraz iz pred dobrih šestih let v Las Vegasu.

Oba borca sta za svoj nastop dobila rekordne honorarje. McGregor je tako prejel pet milijonov dolarjev, Poirier pa milijon dolarjev.

Ameriški borec je zdaj prvi kandidat za borbo za šampionski pas v lahki kategoriji, ki ga je pred nekaj meseci po upokojitvi “oddal” nepremagljivi Habib Nurmagomedov.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen