Krek z lastnim primerom pokazal, da vladni odloki veljalo za prav vse državljane: Prejel in plačal sem globo za nenošenje maske na bencinski črpalki v višini 400 evrov!

2

Direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milan Krek je danes za STA potrdil, da je od inšpektorata prejel globo v višini 400 evrov, potem ko jeseni na bencinski črpalki, ko je točil gorivo, ni nosil zaščitne maske, čeprav je bila obvezna tudi na odprtem. Globo je tudi že plačal.

Takrat je Krek pojasnjeval, da vedno nosi masko, a se je to zgodilo kot posledica utrujenosti. Ko je šel plačat gorivo, pa si je masko nadel, je dodal.

Št. komentarjev: 2
  1. exodus pravi

    Menim, da tako kot so Beovičevi nesramno očitali, da se v resnici ni cepila proti covidu, tako je tudi ta kazen nesramna in jo bi vrnila Kreku, ker gre za napako. Koliko opozoril je policija izrekla za prehajanje občin, za gibanje v nočnem času, da ne omenim nedovoljenega zbiranja protestnikov? Če se prav spomnim je Mesec šel v lokal na wc brez maske, koliko je plačal? Sram naj vas bo!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen