Rotary klub Ljubljana za dodelitev pomoči osnovnošolcem, sredstva se bodo zbirala v okviru 28. Miklavževega koncerta

0

V Rotary klubu Ljubljana se zavedajo kako težko je lahko otrokom, ki se s pomanjkanjem srečajo veliko prezgodaj. Osnovno vodilo rotarijstva je delovanje za dobrobit drugih ljudi in skupnosti. V skladu z njihovim vodilom bodo tudi letos skupaj z RTV Slovenija in priznanimi slovenskimi umetniki zbirali sredstva v okviru 28. Miklavževega koncerta, ki si ga lahko na 1. programu TV Slovenija ogledate v soboto, 5. decembra 2020, ob 20. uri.

Letošnji 28. Miklavžev koncert, katerega organizirajo skupaj z RTV Slovenija ter priznanimi slovenskimi umetniki, bo drugačen, saj so se v luči letošnje 30 letnice ponovne ustanovitve Rotary kluba Ljubljana in omejitev, s katerimi se vsi srečujemo v letošnjem letu, odločili za pregled preteklih 27 let Miklavževega koncerta. Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse Slovenije, šole pa bodo sredstva pa bodo šole lahko porabile tudi za potrebe, vezane na situacijo glede Covid-19, kot npr. šolanje na daljavo.

Pomagate pa lahko tudi vi, in sicer s pomočjo SMS sporočil, tako, da pošljete besedo MIKLAVZ5 na 1919 in podarili boste 5€. Če želite prispevati poljuben znesek, pa lahko to storite z dobrodelnim klicem med oddajo na številko 01 472 00 11. Darujete lahko tudi preko mBills, ali preko  QR kode, ki je dostopna na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

Nagovorite osnovno šolo ali šolski sklad iz vaše okolice, da se prijavi na razpis in tako prejme sredstva za otroke, ki so potrebni pomoči.

Vloga za dodelitev sredstev osnovnim šolam je na voljo na njihovi spletni strani: Razpis je objavljen na spletni strani Rotary kluba Ljubljana: http://www.rotary-klub-lj.si/razpis-za-dodelitev-pomoci-osnovnosolcem-ki-zivijo-v-tezkih-razmerah/

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen