MK z odločbo, ki je že malo zamujala: “Kulturnik” Zlatan Čordič – Zlatko izbrisan iz razvida samozaposlenih v kulturi!

4

Zlatan Čordič – Zlatko je danes s strani ministrstva za kulturo prejel odločbo, v katerem mu sporočajo, da ga nemudoma brišejo iz razvida samozaposlenih v kulturi.

PREBERITE ŠE TO: Zlatan Čordić po vseh svojih nezakonitih eskapadah le pod lupo kriminalistov! Sodu dno izbilo maltretiranje Kreka.

Argumentacija kulturnega ministrstva je več kot upravičena. Čordić je namreč v zadnjem letu s svojimi javnimi aktivnostmi in delovanjem bistveni del svojega ustvarjalnega časa namenjal dejavnostim, ki niso povezane z izkazovanjem usposobljenosti za opravljanje kulturne dejavnosti, zaradi katere je bil vpisan v razvid samozaposlenih v kulturi.

Ministrstvo je še opozorilo, da osebe, ki delujejo protipravno ali so celo preganjane v skladu s kazenskopravno zakonodajo, ne morejo uživati statusa samozaposlenega v kulturi.

Čordić se tako mora že jutri odjaviti od zavarovanja na ZZZS in ZPIZ. Sedaj pa res lahko postane polnopravni član sončne uprave in si zapoje svojo pesem “živim lajf”!

Št. komentarjev: 4
 1. Aurelius pravi

  To je edini pravi način za discipliniranje samozvanih kulturnikov, ki s svojim delovanjem izkazujejo le svojo osebno nekulturo !!!

 2. aco pravi

  Še enih 1000 takih odločb in stvari se bodo začele postavljati na svoje mesto tudi na področju slovenske kulture. Tale Zlatan zagotovo ni podpornik slednje.

 3. haapy yack pravi

  hoj
  Takle tipi sodijo v skupino tistih, ki so v napadu JLA škodoželjno govorili: e kako če vas sada JNA.
  In med tiste, ki so govorili: vratič čemo vama za pedeset godina. Izgleda, da so se naveličal čakat.
  zig
  boditevcvetju

 4. bruh pravi

  če si normalen, je dovolj , da ga mu pogledaš v obraz in ti je jasno, da gre za tipićnega smrdečega partijsko uvoženega ljubljankovićevega mafijskega nestrpnega smrdećega PRA SCA….in nič več..ajd

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen