Mariborski profesionalni boksar Nikki Osim zmagal tudi v tretji profi borbi!

0

(Villabate-Palermo, Sicilija, Italija, sobota, 7. november 2020)

Mariborčan Nikki Osim (https://boxrec.com/en/proboxer/871296) je v svoji tretji profesionalni borbi, po nekaj odpovedih zaradi epidemije covida-19,  v dvorani v kraju Villabatte tik ob Palermu v Italiji nocoj, v soboto zvečer, le dočakal svojo tretjo profesionalno borbo. Tudi tokrat je ponovno slavil zmago. Zaradi sodniške prekinitve je Osim zabeležil zmago proti nasprotniku Bojanu Čestiću iz Bosne in Hercegovine (https://boxrec.com/en/proboxer/861601). Nikki Osim se tako veseli že svoje tretje zmage v profesionalnih boksarskih vodah. 

Mariborski boksat Nikki Osim vknjižil še tretjo profesionalno boksarsko zmago.

Zaradi epidemije covida-19 se skoraj do zadnjega dneva ni vedelo, ali bo dogodek izpeljan, na koncu so bile boksarske borbe le organizirane ob maksimalnem upoštevanju vseh zdravstvenih norm v dvorani Villabate, ki pa je bila zaradi omenjene situacije brez gledalcev. 

Nikki Osim je po borbi povedal: »Pričakoval sem dobro borbo, seveda pa je bilo moteče, da ni bilo gledalcev. Nasprotnik Čestić je v amaterskem boksu dovolj izkušen, za seboj ima veliko število borb, profesionalnih podobno kot jaz, zato je bilo srečanje zanimivo. Sam sem pričakoval zmago in seveda tudi uspel, zato sem vesel

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen