Jenull v novem nezakonitem naletu: Ob petkih želi z avtomobili blokirati ves promet v ožjem delu Ljubljane!

4

Jaša Jenull je očitno v novem nezakonitem naletu. Takole je napisal na svojem Facebook profilu: “NE BODO NAS USTRAHOVALI! V PETEK OB 19:00 SE DOBIMO VSI V BLIŽINI PARLAMENTA IN V AVTOMOBILIH ZAKROŽIMO PO MESTNIH ULICAH! Povsem varno, zdravstveno odgovorno, vendar glasno in neustavljivo! UPOR SE NADALJUJE!

POZIV VELJA DO PREKLICA OZ. DO PADCA VLADE! POVEJ NAPREJ!”

PREBERITE ŠE TO: Večina vse bolj zaskrbljena za zdravje in prihodnost, Jenull pa tudi za danes napoveduje novo ulično predstavo z ogrožanjem obojega

Jenull se očitno ne zaveda, da bo s to napovedano akcijo spet ogrožal zdravje ljudi, saj se bodo v avtih skupaj vozili tudi “jenullovci”, ki zagotovo vsi ne bodo člani istega gospodinjstva. Ob tem obstaja realna bojazen, da lahko Jenull & Co z napovedano blokado prometa ogrozijo še kakšno človeško življenje, ko bodo onemogočili nemoteno vožnjo reševalnim vozilom!

Na policiji so v zadnjem času v javnosti zaznali več pozivov na shoda, ki naj bi, kot navajajo, v Ljubljani potekala danes in v petek. Ob tem opozarjajo, da bo policija nadzirala spoštovanje ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije in v primeru kršitev ukrepala. Pozivajo k odgovornemu ravnanju in spoštovanju ukrepa o prepovedi zbiranja.

Kot so zapisali na policiji, bodo območje, kjer bo zaznan morebitni shod, ter konkretni postopki s policisti videonadzorovani. Morebitne udeležence shoda so pozvali k upoštevanju opozoril in navodil policije ter spoštovanju vseh odlokov glede omejitve gibanja in zbiranja ljudi. Trenutno namreč zbiranja ljudi na javnih mestih zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije niso dovoljena.

Na policiji so tudi poudarili, da s tem ne posegajo v pravice posameznikov do zbiranja in svobode izražanja, “vendar pa je treba razumeti, da so odrejeni ukrepi izjemnega pomena za zdravje vseh nas in jih je treba upoštevati”. “Vse pozivamo, naj ravnajo odgovorno in spoštujejo ukrepe za zajezitev epidemije koronavirusa, tako zaradi sebe kot tudi zaradi drugih,” so zapisali.

V zadnjem času je sicer na precej polemik na družbenih omrežjih naletel poziv poslanca SD Matjaža Nemca, ki je na Twitterju zapisal, da naj bi se danes zgodil naslednji nasilni incident in se vprašal, ali bodo pristojni naredili vse, da se nasilje prepreči. Na slednje se je med drugim odzval predsednik vlade Janez Janša, ki je na Twitterju zapisal, da je do zdaj Nemec edini, ki je napovedal nasilne proteste. Poslanec SNS Zmago Jelinčič pa se je vprašal, od kje Nemcu podatek, da bo protest in da bo nasilen.

Kdo naj bi domnevni današnji protest organiziral, ni znano, je pa policija na družbenih omrežjih zaznala nekatere specifične informacije, zato so v Ljubljani že okrepili policijsko prisotnost. Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, pa je v središču prestolnice zaenkrat mirno.

Se pa na ulice vračajo petkovi protestniki, ki bodo tokrat namesto na kolesa sedli v avtomobile. Predstavniki protestnega gibanja namreč na družbenih omrežjih vabijo na protest pod sloganom Z dveh koles na štiri. Protestniki naj bi tako v petek ob 19. uri z avtomobili zaokrožili po mestnih ulicah. “Povsem varno, zdravstveno odgovorno, vendar glasno in neustavljivo,” je na družbenem omrežju Facebook zapisal predstavnik gibanja Jaša Jenull.

Z VAŠIMI cenjenimi donacijami bomo najboljši medij za VAS.
VAŠ Politikis.si.

Št. komentarjev: 4
 1. božo pravi

  Jenull več ne ve, kako bi nadaljeval s svojimi monkey bussiness. Res je pravi klovn 🙂

 2. silvo pravi

  Če se bodo danes vozili po Ljubljani in blokirali promet, se pravi tudi rešilce, jih močno oglobiti!

 3. osd pravi

  Ajde Kaloh, glej na to s pozitivne plati. Več se bodo Jenullovci vozili naokoli, več bencina bodo pokurili in ga plačali iz lastnega žepa. Več bencina pomeni več izplena iz trošarin, ki ga pobere “Janšev” “blagajnik” Šircelj. Večji trošarinski izplen pa pomeni, da ti bodo Jenullovci tako rekoč kar direkt izplačali poslansko plačo.

  Ali če parafraziramo Buffeta, denar se zmeraj redistribuira od neumnih k pametnejšim.

 4. Ficho81 pravi

  Stringerje po cestah, pa bojo vulkanizeri imeli ogromno dela.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen