Zlatan Čordić – Zlatko vedno bolj agresiven in nasilen: Tokrat napadel snemalca Nove24TV in mu ukradel kamero!

10

Zlatan Čordić, znan tudi kot raper Zlatko, je vedno bolj agresiven in nasilen. tokrat je na protestu na Trgu republike pred Državnim zborom napadel snemalca Nova24TV in mu ukradel kamero.

Policija ima v tem trenutku raperja v postopku, saj mora vrniti ukradeno kamero.

Naši novinarji poročajo, da je snemalec povsem v šoku zaradi nasilnega raperja. Očitno je, da je šlo na naklepno dejanje, saj naj bi ga drhal, ki ima sama sebe za protestnike, obkolila, ga napadla, raper Zlatko pa mu je ukradel kamero.

Ob 19. uri so se sicer na ljubljanske ulice kljub vladni prepovedi zbiranja znova podali petkovi protestniki. Eni na kolesih, drugi peš. Protestirali so spet proti “represiji in diktaturi” ter se zavzemali za svobodo gibanja in izražanja.

Policisti so s Slovenske ceste odstranili več ljudi, saj niso spoštovali vladnega odloka o prepovedi zbiranja. Več protestnikov se je odpravilo tudi pred državni zbor, nekatere izmed njih pa so na Trgu republike prav tako obravnavali policisti.

Št. komentarjev: 10
 1. konrad pravi

  Čefurja takoj zapret v samico za ene 10 dni, da pride vsaj malo k pameti.

  1. Slovenec pravi

   Cefurja deportirati iz nase cudovite slovenije!!!!!!golazen levicarska-kaj se nismo imeli dovolj grozodejstev od komunistov?????(morilec tito-mnozicna grobisca-tatvine nepremicnin po letu 1945…..ostali gnusni zlocini in diktatura komunistov v bivsi jugoslaviji!!!!!kako ste lahko pozabili!!!!!zdaj sele vidimo kako pomemben je skupni boj proti komunistom in njihovim pomagacem(zlatko cordic in ostala drhal)!!!!!#

 2. GottTag QuelleAmeise pravi

  Ali boste policisti že spravili v red to anarhistično drhal, ki ogroža državljane-ki spoštujemo ukrepe in zakone ali bomo morali to namesto vas urediti državljani ? Prosim, da me vpokličete kot rezervnega policista, ker imam za to vse potrebne kompetence, saj sem to že bil in vam bom na Zlatkotu z veseljem demonstriral pravilno in učinkovito uporabo PENDREKA. Kako je mogoče, da si anarhisti to dovolijo in da jim tega policija ne prepreči ? Kdo stoji za Zlatkom ?

 3. exodus pravi

  Nehvaležni Zlatko skupaj z Violeto Tomić, Nemec (kakorkoli mu je že ime) in podobnimi, da vas ni sram pred slovenci, pred Vlado in zdravniki. Zakaj ne bi šli raje k svojim mamicam in očkom, da vam obrišejo nosek? Pokvarjeni pamži, ki nič ne znajo!

 4. Samko pravi

  Hojs bo moral bolj postrojiti te mehkužne policiste! S kriminalcem se ne pogajaš, ampak ga takoj vržeš v kareto in v bunker za 48 ur.

 5. raft pravi

  Mlada Bosna na delu v Sloveniji. Samo naša SOVA tega ne vidi.

 6. Exlevak pravi

  Sprašujem se kdaj in kako je ta bedak dobil status kulturnika in s tem možnost preživljanja na naš račun,

 7. bruh pravi

  a ta partijsko uvoženi in urbanizirani divje nestrpni totalitarno nedemokr atićni smrdeči levičarski jug obal kanski smrdeči pra sec, ki mafijsko /ideološko /volilno slepo podpira mafijanko vića (ki ga najbrž tudi plačuje), FU KA kakšno smrdečo

 8. bruh pravi

  (“našo” ali jugi će vo) podivjano svi njo in ima z njo kakšnega mla dega smrdečega pra sca ali svi njo?…le spr ašujem….ajd..

 9. bruh pravi

  ajd…ampak lep odstotek teh smrdečih partijsko uvoženih, mafijskih, bosa nskih, levičarskih, trenirkarjev, ki javno zagovarjajo komunistićno klanje drugače mislečih , tudi otrok in dojenčkov, je popolnoma MAFIJSKO zvestih podpoornikov in volilcev mafijankovića…..ups….koga že opisujem…komunsitićnega ZLOtkovića ali smrdečega vojinoPRA SCA…ajd

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen