Zakaj Zoran Janković ni obsodil napada fužinske tolpe na policista? Raje pleteniči o “socialnem čutu in empatiji”.

3

Spomnimo: s policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je v torek, ko je ob 21.00 začela veljati prepoved gibanja, okoli 21.30 policist Policijske postaje Ljubljana Moste, ob kontroli območja Fužin zaznal, da se na Preglovem trgu zbira večja skupina oseb.

Zaradi varne izvedbe postopka, je operativno komunikacijski center zaprosil za pomoč dodatnih patrulj. V tem času je nekaj posameznikov v policijsko vozilo pričelo metati predmete, zaradi česar se je policist v vozilu zaradi varnosti umaknil.

Osebe so se že pred prihodom ostalih policijskih patrulj razbežale, zato njihova identiteta na kraju samem ni bila ugotovljena. Policisti o dogodku zbirajo obvestila, primeru podanih elementov kaznivega dejanja bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo ali izvedli ustrezne prekrškovne postopke, smo dobili pojasnilo s policijske uprave.

Na tem mestu je vprašanje, zakaj se ljubljanski župan Zoran Janković ob tem napadu na policiste ni oglasil in tega nizkotnega dejanja jasno obsodil?

Danes je Janković raje za STA nakladal o tem, da se tudi njemu “zdi popolnoma zgrešeno, da je predsednik vlade objavil tvit o razglasitvi epidemije in pleteničil o “socialnem čutu in empatiji”…

Št. komentarjev: 3
 1. raft pravi

  Janković o omejitvah, ukrepih, zdravstvu in zgrešenem tvitu……………..HA;HA;HA
  ———————-
  To je človek, ki bi, če bi bil odvisen samo od svojih sposobnosti, tako v divjini kot v najlepšem mestu na svetu crknil v mescu dni.

 2. sinclair pravi

  Nekaj pa ima tale v vaš zoki, samo za vas levaki, poln mehur človeške topline. 🙂

 3. lepena pravi

  Zoki bo te barabe razglasil za častne občane Ljubljane…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen