Večina vse bolj zaskrbljena za zdravje in prihodnost, Jenull pa tudi za danes napoveduje novo ulično predstavo z ogrožanjem obojega

3

Medtem, ko si vsa Evropa in svet prizadeva, da bi čim prej izšli iz pandemije in se vrnili k normalnemu življenju, si protestniki proti vladi Janeza Janše še naprej prizadevajo premagati zdravo pamet.

Premier Janša se te dni mudi na zasedanju Evropskega sveta, kjer je poudaril potrebo po enotnosti v boju proti covid-19, Jaša Jenull pa kljub prepovedi in zaskrbljujočemu stanju na področju širjenja epidemije v Sloveniji tudi za danes napoveduje zbiranje svojih privržencev na ljubljanskih ulicah.

Na ta način sin vrhovnega tožilca Hinka Jenulla še enkrat več dokazuje, da mu ni mar za civilizacijske standarde, še bolj neodgovoren odnos pa ima do zdravja ljudi.

V prizadevanjih za poslabšanje razmer je Jaša Jenull v svojem slogu včeraj na svojem Facebook profilu objavil:

JUTRI VSI OB 19:00 Z MASKAMI NA KOLESA! SREČAMO SE NA ULICAH IN SE IZOGNEMO TRGU REPUBLIKE! NE BODO NAS ZASTRAŠILI, NE BODO NAS USTAVILI! TA VLADA PADA!

Vlada je seveda trdna in pada zgolj v njegovi bolni domišljiji, vse manj pa je zagotovil, da bo naš zdravstveni sistem lahko poskrbel za vse pomoči potrebne, če zbolijo za covidom-19, če se bo epidemija še bolj razširila. Prav k temu prispeva koncentracija ljudi, ki jo še naprej spodbuja s padcem vlade obseden Jenull.

Št. komentarjev: 3
 1. raft pravi

  Kot je na četrtkovi novinarski konferenci pojasnil notranji minister Aleš Hojs, je med novimi, zaostrenimi ukrepi za omejitev širjenja okužb z novim koronavirusom, ki jih je slovenska vlada sprejela na včerajšnji seji, tudi prepoved vseh prireditev in dogodkov (tudi tistih, ki so že pridobila soglasje NIJZ) ter zbiranj nad 10 oseb v sedmih »rdečih« regijah z najslabšo epidemiološko sliko (Gorenjska, Koroška, Osrednjeslovenska, Jugovzhodna Slovenija, Zasavska, Posavska in Savinjska), kar pomeni, da v teh regijah od petka, 16. oktobra 2020, od polnoči velja prepoved svetih maš in ostalih verskih obredov z ljudstvom (več kot 10 ljudi).
  ————————–
  Tudi iz mojega žepa je šlo nekaj za novi vodni top. Danes ga uporabite tudi v mojem imenu. Prosim tudi, da danes ne šparate gumijevk, ker ta go-lazen, ki vsak petek dela sovraštvo med Slovenci ogroža vse. Tudi vaše otroke in starše.

 2. exodus pravi

  Kot kaže so brez mask in v prepovedanem številu spet noreli po mestu. Mogoče so jih snemali in jim bodo napisali kakšne kazni, ampak virus je šel na veselico in zdravstveno osebje poslal še mal bolj delat. Kdor rabi kaj za jesti iz trgovine, pa se bo še prej okužil zaradi jenullovih jelenov. Da ne govorim o ubogih gostincih, ki so brez dela zaradi teh zbiranj.

 3. bruh pravi

  junulćić je tipičen izrodek partijskih/kučanovih visokih državnih mafijskih kadrov…..lenoben, hinavski, nestrpni smrdeči levičarski pra sec, ki je pa razumel, da lahko v nekaj mesecih poskrbi za svoje bodoče lenobno, mafijsko, klientelistično prisesanje na davkoplačevalki denar…ajd……. vsak petek zasluži ta divji smrdeči
  z zverinskim, mafijskim, ideolškim, KLRULJENJEM za celo leto truda povprečnega delavca….ajd..

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen