Še ena politična grozljivka: Pri poslancu Blažu Pavlinu, članu KNOVS, v stanovanje vlomili na isti dan, ko je bil na nadzoru na Sovi!?

3

Od virov iz parlamenta so na Škandalu in Demokraciji izvedeli, da so vlomili na domačem naslovu poslanca Blaža Pavlina, člana Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.

Kaj pravi policija, objavljamo v okvirju.

Spoštovani,

v zvezi z vlomom v stanovanje poslanca, ki je tudi član parlamentarne Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, ki ga je policija obravnavala pred dnevi, prosimo danes do 15.ure za naslednja pojasnila:
– Ali je policija storilca že prejela?
– Ali je vlom povezan s poslančevim delom?
– Ali je bilo poslancu odrejeno varovanje?

Policijski inšpektor Tomaž Tomaževic, predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana je pojasnil: “Spoštovani. Policija je bila 15. 10. 2020, v popoldanskem času, obveščena o vlomu v stanovanje na območju Bežigrada, od koder je do sedaj neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov. Po so sedaj znanih podatkih vlom ni povezan z delom poslanca. Policisti so opravili ogled in v nadaljujejo z zbiranjem obvestil za odkritje storilca. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Na moč čudno pa je to, da so Pavlinu v stanovanje vlomili takrat, ko je sam bil na nadzoru na Sovi. Predsednik komisije Matjaž Nemec se še ni oglasil, je pa zato potrebo po nujni seji Knovs-a izrazil poslanec mag. Dejan Kaloh, kjer naj bi razpravljali o problematiki morebitnih zastraševanj članov Knovs.

Št. komentarjev: 3
  1. sabina pravi

    Res ni naključij. O tem vprašajte takoj Črnčeca, Šarca in Poklukarja.

  2. konrad pravi

    Nemec bo raje šel iskat nitko čez mejo in z Malalanom na pivo. Preiskoval bo samo tisto, kjer lahko politično nabija v tri krasne.

  3. darko pravi

    Slovenistan v vsej svoji lepoti…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen