Se bo to kdaj zgodilo tudi v slovenskem parlamentu? V italijanskem senatu razne “möderndorferje” brez mask že nosijo iz razpravne dvorane!

4

Slovenski premier Janez Janša je na Twitterju opozoril na primer iz italijanskega senata, ko se nekega neodgovornega senatorja, ki ni nosil zaščitne maske, varnostniki kratko malo odnesli iz razpravne dvorane: “Ko bo enak ukrep v slovenskem parlamentu odrejen za @JaniModern@StrankaLMS se bo začel vzpostavljati osnovni red za obvladovanje #COVID19

Nadomestni poslanec Jani Möderndorfer iz LMŠ je namreč znan po tem, da ne želi nositi zaščitne maske niti na sejah Državnega zbora in se namesto maske raje kaže v neki plastični imitaciji kot bi zaščitne obrazne maske, ki pa je seveda iz vseh strani povsem odprta.

PREBERITE ŠE TO: To morate videti: Poslanec Ferjan neodgovornemu in ignorantskemu “medicincu” Möderndorferju sredi seje odbora prinesel masko!

To Möderndorferjevo otročje početje ni samo do konca neodgovorno, ampak je v času izjemnega porasta okužb z novim koronavirusom v drugem valu tudi zelo nevarno početje!

Z VAŠIMI cenjenimi donacijami bomo najboljši medij za VAS.
VAŠ Politikis.si.

Št. komentarjev: 4
 1. konrad pravi

  Tega modeldorferja naj tudi čimprej nesejo ven iz dvorane in ga odvržejo v najbližji smetnjak!

 2. Exlevak pravi

  E Viva Italija!

 3. Gaja pravi

  Počasi bo ta stari bedak prišel k pameti, a vmes bodo že volitve, po katerih ga nikoli več ne bo v parlamentu, hvala bogu!

 4. franjo pravi

  Takoj ven z njim in ga nesti na Magistrat k njegovemu frendu Zokiju…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen