Ekskluzivne fotke: Na mariborskem Glavnem trgu se “heroji” upirajo “policijski uri”. Medtem je danes na novo okuženih s koronavirusom več kot 1.100!

7

Na mariborskem Glavnem trgu se je danes ob 21. uri zbralo nekaj deset “protestnikov”, ki se bojda upirajo “policijski uri.” Povsem nerazumno in neodgovorno početje, potem, ko je bila v začetku tedna razlgašena epidemija in ko od danes naprej velja omejitev gibanje med 21. in 6. uro. Fotografije nam je po elektronski pošti poslal Tadej Trehtar/Beat24.si.

Na današnje “proteste” je aktivno pozival tudi nekdanji Večerov novinar Aljoša Dragaš, ki mu je sam premier Janez Janša svetoval, da naj se njemu podobni streznijo.

V poznejšem tvitu je še dodal, da vsi, ki “se norčujejo iz zelo resne situacije in nasprotujejo nujnim ukrepom za zmanjšanje stikov in posledično okužb” ogrožajo življenja in zdravje. Ob tem je ponovil prepričanje, da so ukrepi nujni.

Spomnimo še enkrat: Izjeme od prepovedi gibanja v nočnem času so odpravljanje neposredne nevarnosti za zdravje, življenje in premoženje, prihod in odhod na delo ter izvajanje nujnih delovnih nalog ali dostop in nudenje storitev za nujne primere, piše v odloku. Zaradi policijske ure sicer delovni čas prilagajajo tudi trgovci, ki so poslovalnice z današnjim dnem večinoma zapirali pred 21. uro.

Medtem so se oglasili številni znani Slovenci, ki so tovrstno početje obsodili in jasno povedali, da bodo kršitelji morali za takšne izpade tudi plačati denarne kazni…

Št. komentarjev: 7
 1. franjo pravi

  Bedaki! Nalamati s pendreki in takoj pripreti za 48 ur!

 2. konrad pravi

  Policija samo opazuje? A Hojs to vidi?

  1. Exlevak pravi

   Par čefurjev,ki itak nikoli ne bodo socializirani v našo družbo…to poznamo!

 3. Re gornjim pravi

  Ta Dragaš je povsod, kjer se ” meša dr…ek. Upam, da to bere tudi Raft, kajti ta pa je ” uvožen” domišljavec. Raft pa točno ve, kaj narediti s takimi

  1. Lemy pravi

   Dragaš je bedak. Kronani.

  2. raft pravi

   Repetaš, Raft je-be mater tako čef-urjem kot slovenskim izdajalcem, seveda pa bodo za prelivanje krvi v Sloveniji nosile veliko krivde tudi pristojne EU instu-itucije, ki so tako rekoč zahtevale, da smo Slovenci vzeli medse to balkansko gol-azen Tu mislim predvsem na Srbe.

 4. piki pravi

  Ko bodo v bolnicah ležali njihovi starši in prijatelji, takrat bodo šele verjetno spregledali. Ali pa še takrat ne, ker so pač zabiti in brezsrčni.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen