Čisto norčevanje nacionalke: Najnovejše o koronavirusu – ravno v trenutku, ko poje – zanikovalec koronavirusa Zlatko!?!

5

Saj ni res pa je: TV Slovenija 2 je danes predvajala posnetek koncerta Nine Pušlar. Skupaj s svojo spremljevalno skupino je junija 2019 zapela svoje uspešnice zadnjega obdobja,  med gostujočimi pevci pa je bil tudi raper Zlatko. V tem delu vse ok, pevka na svoje koncerte pač vabi kogarkoli želi.

PREBERITE ŠE TO: Zlatan Čordić – Zlatko vedno bolj agresiven in nasilen: Tokrat napadel snemalca Nove24TV in mu ukradel kamero!

A danes, 20.10.2020, je kot rečeno drugi program predvajal posnetek tega koncerta in ravno v trenutku, ko je s Pušlarjevo pel Zlatan Čordić – Zlatko, so dodali napis “Najnovejše o koronavirusu, prenos novinarske konference“, na kateri se je govorilo o današnjih novih okužbah, ki ji je spet bilo skoraj 800!

Gre torej za čisto norčevanje nacionalke, saj vsa slovenska javnost ve, da je Zlatko veliki zanikovalec nevarnosti koronavirusa!

Št. komentarjev: 5
 1. exodus pravi

  Če na RTV povabijo gosta v oodajo, le ta nosi masko novinar seveda ne. Kakšno sporočilo javnosti je to? Kadunc naj se pobere tudi zato, ker uvaja takšno politiko.

  1. Gabi pravi

   Tako je! Kaduncovanje se mora ekspresno končati!

 2. cmok pravi

  Zlatanović bi moral imeti dosmrtno prepoved nastopanja na RTV SLO!

 3. Oki pravi

  Kadunc in Ćordić GO HOME!

 4. Bogdan Kranjc pravi

  Ko južnaki ogrožajo Sloveniju potomci jugooficirjev na Dnevniku razširjajo rdeče laži,žalostno da moramo tudi novinarje uvažati,nojno rabimo cepivo protikomunizmu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen